Відомий астролог Павло Глоба розповів, що чекає на всіх представників Зодіака на початку 2019 року.

Овен

Овнам варто зайнятися підвищенням енергетики одразу після зустрічі Нового року. Зірки позбавлять сил представників цього Знака, тому доведеться шукати мотивацію й емоційне підживлення більш ретельно. У другій половині січня ситуація зміниться на краще. Можливо, Овнам доведеться зробити важливий вибір. Не варто перекладати відповідальність та сої обов'язки на інших. Ваш успіх у ваших руках.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Телець

Це буде відмінний місяць для роботи. Але початок місяця потрібно присвятити собі, відпочити та розслабитися. Сили Тельців виявляться практично на нулі, так що їх необхідно відновити. Сприятливі зміни в житті Тельців настануть у середині місяця. Щоб стати успішнішими, доведеться забути про минуле і не думати про майбутнє, а сфокусуватися на найбільш нагальних справах.

Близнюки

Для представників цього Знака січень виявиться досить складним. Можливо, деякі недоброзичливці активізуються і спробують перешкодити справах Близнюків. Будьте більш прагматичні та уважні у спілкування з оточуючим, не давайте пустих оіцянок.


Рак

Зірки і планети увійдуть в дисонанс, що не кращим чином позначиться на здоров'ї та емоційний стан Раків. Не варто розслаблятися, а швидше вирішуйте свої головні проеми. Січень — сприятливий час для того, щоб завершити розпочаті раніше справи і приступити до нових починань. Не роздумуйте довго та відкиньте сумніви. Ваш успіх у ваших руках. У любові знадобиться максимальна активність. Особливо це стосується тих Раків, які поки самотні.

Лев

До 6-7 січня, згідно з прогнозами, Левам необхідно буде зробити перестановку меблів в будинку, щоб привернути позитивну енергію.Також сміливо відправляйтесь на шопінг, змініть гардероб та подумайте про зміну зачіски. Активні вихідні будуть найкращим способом зарядитися позитивною енергією. Планети і зірки на стороні Львів, тому їм буде супроводжувати удача майже у всьому. Тим, хто ще не зустрі свою другу половинку, пощастить і в любовній сфері.

Діва

Діви з 10 по 16 січня можуть зустріти свою другу половинку. Корисно буде відразу дізнатися любовну сумісність з потенційним партнером. Якщо вона виявиться низькою, можна сміливо продовжити пошуки. Січень подарує багато позитиву Дівам, які уміють піклуватися про оточуючих. Це буде корисно в перші кілька днів 2019 року. В кінці місяця краще з головою зануритися в роботу, вам світить кар'єрний ріст.

Терези

Зірки і планети активізують фінансові потоки, тому січень — прекрасний час для покупок, фінансової активності і роботи. Незважаючи на те, що перед Терезами може встати безліч нових завдань, їм варто зберегти спокій і дипломатичний настрій. Агресія та імпульсивність — два головних ворога представників цього Знака в січні. Початок року буде емоціно напруженим, проте зберігайте спокій та стриманість і вже за кілька тижнів ситуація стабілізується.

Скорпіон

Початок січня — прекрасний час для духовних пошуків, молитов, медитацій. З 7 числа астрологи радять Скорпіонам приступити до реалізації планів. Потрібно чіплятися за кожну соломинку, за кожну можливість на своєму життєвому шляху. Початок року буде успішним для людей дії. Головне, будьте собою та не зраджуйте своїх принципів.

Стрілець

У житті Стрільців наближаються позитивні зміни, про які зможуть попередити кілька важливих подій. Деякі з них можуть вивести вас з рівноваги. Головне не конфліктувати з близькими та не сильно перейматися через непорозуміння на роботі. Не варто кричати на дрібниці, з'ясовувати стосунки з близькими і другою половинкою. На конфлікти Стрільцям варто йти тільки в крайній ситуації, коли іншого виходу немає. Цей місяць чудово підходить для сімейних справ, для спільного планування майбутнього відпочинку, весілля.

Козеріг

Життя Козерогів може змінитися в січні. Для збереження раніше досягнутого успіху доведеться спрямувати всі сили на роботу і підвищити впевненість в собі. Середина січня можу принести чимало проблем. Період з 10 по 16 число буде найбільш небезпечним і наповненим негараздами в любові, роботі або фінансовій сфері.

Водолій

На пчатку 2019 року Водоліям зірки не дадуть розслабитися, вони будуть постійно в русі. З 19 по 23 число для представників цього Знака відкриються всі двері. Цей період буде дуже світлим та принесе чимало позитивних змін. В інші дні стримати потік негативу допоможе щирість, життєлюбність, а також свіжий погляд на життя. Новий рік — нові правила.


Риби

Позитивні зміни в житті Риб почнуться з 7 числа. Згадайте закон тяжіння. Це буде час, коли можна сміливо братися за нові проекти, шукати другу половинку і ризикувати. Важливо налаштувати себе на зміни, чітко уявляти, чого хочеться та реалізовувати те, що у вас в голові. В кінці січня можливі деякі затримки і неприємності на роботі, але ви з ними швидко впораєтесь.

Нагадаємо, нумерологи розповіли, чого чекати у 2019 році.

Як повідомляв раніше Знай.ua, знакам Зодіака розповіли, який одяг підійде кожному на Новий рік 2019.

Також Знай.ua писав, що хто з чоловіків за знаком Зодіака є найбільштим тиранов, в хто - маминим синочком.