Синоптики прогнозують на кінець 2018 року вологу погоду, сніг і дощі у західних областях країни. Місцями невеликий сніг або просто густа хмарність — на півночі.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко, передає "ХВИЛЯ".

"Місцями дощ або туман — на Херсонщині, Запоріжжі та в Криму. У центральних областях, на Сумщині, Харківщині, Одеській і Миколаївській — без істотних опадів, або хмари, або тумани". Наталка Діденко

Згідно з даними синоптика, 31 грудня на заході 1 + 3 градуси, на півночі -1-6 градусів, на Сумщині до -7-9 градусів, на сході 0, 4, у Харківській області-4-7 градусів, в центрі 0-5 морозу, у Вінницькій області до +1 градуса, на півдні 0 + 5 градусів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві, напередодні нового року, буде хмарно, сиро, без істотних опадів. Найближчої вночі 3-6 градусів, завтра вдень 0-2 градуса морозу.

У вівторок, 1 січня, температура повітря -2-7 градусів, на Сумщині, Чернігівщині, Луганщині, Харківщині -8-14 градусів, на Заході + 2-2 градуси, в Криму 0 + 3 градуси.

У Києві 1 січня вночі очікується місцями невеликий сніг, температура повітря -4-6 градусів.

2 січня очікується потепління, збільшення опадів, посилення вітру.

Вже з четверга, 3 січня, в Україну прийдуть справжні холоди.

Нагадаємо, синоптики кажуть, що найближчим часом Україні не загрожують істотні опади, лише іноді буде випадати невеликий сніг і дощ.

“Хмарно. Без істотних опадів, лише у західних, Донецькій та Луганській областях невеликий сніг та дощ”, - прогнозують синоптики на 31 грудня. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду.