В останні дні перед Новим роком слід розрахуватися з боргами, інакше весь наступний рік ви проходите в боржниках.

Незалежно від того, хто звернеться до вас 31 грудня з проханням дати поносити річ або грошей у борг не давайте ні в якому разі, інакше не буде покупок або грошових коштів в новому році.

Організуйте генеральне прибирання, адже захаращеність у квартирі не дає новим речам і довгоочікуваним покупок з'явитися в будинку. Уважно переберіть папери, які скупчилися в ящиках робочого столу, переберіть речі в шафі, непотрібні викиньте або ж роздайте, розберіть посуд.

Щоб рік був прибутковим, не забудьте покласти велику купюру в кишеню.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У вашому новорічному вбранні обов'язково повинні бути присутніми предмети коричневого йди жовтого кольору. Допускається використання відтінків охри, кольору хакі, пісочного і золотого тонів.

Привернути в будинок багатство буде значно легше, якщо ви на стіл встановіть ящичок з монетками і зерном, а також насипати пшеницю, рис, жолуді, овес.

Постарайтеся за новорічну ніч змінити пару раз якусь частину одягу або весь наряд ціликів. Таким чином забезпечується насичений і повний різними приємними несподіванками новий період життя.

Погана прикмета - пошкодити святкову сукню. Незважаючи на те, що це означає нові бурхливі романтичні стосунки, вони не триватимуть дуже довго і закінчаться сваркою.

Не дуже добре, якщо ви перекинете на себе вино - це означає сльози й страждання. Якщо ж наряд забрудниться їжею, то можна бути впевненим у грошових надходженнях, але оточуючі будуть заздрити і брехати, не зможуть пережити ваш успіх спокійно.

Символ 2019 року любить креатив, святкову атмосферу і яскравість, тому не слід відзначати свято не прикрашеної квартирі і повсякденному одязі. Стильні неординарні образи, прикраси, гірлянди – все це необхідно, щоб правильно зустріти Новий рік.

На святковому столі не допускається нічого, пов'язаного зі свининою. Не можна подавати шинку, сало, шинка, нарізку і паштети, свинячі ковбаси. Приготуйте птицю, будь-які види м'яса, крім свинини, яку ікру або рибу, м'ясні та овочеві салати з великою кількістю зелені, але без свинини, фрукти і десерти, різноманітні бутерброди і тарталетки, алкогольні напої, соки і води.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вибрати образ для зустрічі Нового року нескладно.

Як повідомляв портал "Знай.uа": стильні і красиві ідеї для новорічного подарунка дівчині.

Також "Знай.uа" писав, що лавровий лист здатний залучити в будинок успіх.