У Донецкій області, в місті Покровську діти зібрали новорічну ялинку, яка складається з 5042 різдвяних дзвіночків.

Про це в Facebook повідомляє керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

"Їх чистим передзвоном діти прифронтової зони привітали з прийдешніми святами всю Україну", – прокоментувала Вєтрова фотографію.

Покровськ знаходиться всього в 70 кілометрах від лінії зіткнення на Донбасі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українській армії протягом 2018 року вдалося посилити свій вплив на тактичне положення на лінії зіткнення – наші військові тепер контролюють практично всю "сіру зону", тим самим створивши на фронті зону безпеки. Зазначимо, що просування підрозділів Збройних сил України відбувалося без порушень Мінських домовленостей.

Як повідомляв портал "Знай.uа" важке озброєння агресора на окупованих територіях Донецька і Луганська продовжує зростати. Російські найманці проводять свої бойові навчання – готуються до посилення військового конфлікту на Донбасі. В той же день за доступними СММ даними повітряного спостереження виявлено понад 60 бойових броньованих машин найманців (переважно бойові машини піхоти) і близько 450 осіб у повному бойовому спорядженні, які, за оцінкою, готувалися до навчань з бойовою стрільбою". За межами виділених місць зберігання озброєння у непідконтрольних владі України районах Луганської області були зафіксовані 20 танків (десять Т-72 і десять Т-64) біля Круглика і 20 танків (дванадцять Т-72 і вісім Т-64).

"Знай.uа" писав, що на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, сталося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати. На лінії фронту оголосили перемир'я перед Новим роком. Але гібридна армія Росії не дотримується домовленостей, продовжуючи провокації. Конфлікт загострився під окупованій Горлівкою. "На горлівському напрямку щось занадто багато карет швидкої допомоги шастає", - повідомляє ветеран АТО, натякаючи, що проблеми терористів – зовсім не через ВСУ.