В окупованому Російською Федерацією Криму, здається, не збираються скорбити за загиблими Магнітогорську (Росія).

Таке припущення зробив на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком "Кримський бандерівець".

За словами блогера, в кримських пабліках в соціальній мережі "Вконтакте" практично відсутні пости на підтримку постраждалих від вибуху або висловлення скорботи за загиблими.

Крім того, "Кримський бандерівець" зазначив, що бачив лише один "траурний" пост: "в пам'ять про тих, хто працює в ніч з 31 на 1".

"Почитав кримські ватні пабліки. Ср*ти всім на Магнітогорськ і десятки жертв від вибуху газу". Поки команди сумувати від Кремля не надійде, жодної свічки не з'явиться. Але одну свічку таки помітив, але вона "в пам'ять про тих, хто працює в ніч з 31 на 1". Дно". пише блогер

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, в російському місті Магнітогорську обвалився житловий будинок. Тіла трьох загиблих вже витягли з-під руїн, доля ще 80 людей залишається невідомою, передає служба новин ТСН з посиланням на слова заступника губернатора Челябінської області Олега Клімова. Губернатор розповів, що з-під завалів дістали трьох живих і трьох загиблих.

"Доля ще 79 осіб невідома" – наводить видання цитату губернатора.

Серед травмованих – як мінімум одна дитина. В цілому в під'їзді було прописано 110 осіб. Вибух побутового газу в житловому будинку за адресою проспект Карла Маркса, 164, стався в понеділок о 06.00 за місцевим часом (04.00 мск). В результаті обвалився один з під'їздів, пошкоджено 48 квартир, в яких проживали до 110 чоловік.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в мережі оприлюднили відео, на якому відображено момент вибуху, який стався сьогодні вночі в житловому будинку в місті Магнітогорськ.