Клієнт державного "ПриватБанку" поскаржився, що фінансова установа шахраює з його грошима.

За словами чоловіка, він є власником пластикової карти "Gold". На сайті "Мінфін" клієнт написав гнівний відгук "ПриватБанку" з вимогою пояснити причини списання коштів з карти яка не працює.

Про це в четвер, 3 січня, повідомляє видання "Бізнес.Медіа".

У свою чергу, державна фінансова установа відповіла обуреному клієнту з питання обслуговування пластикової карти "Gold".

"Щомісячний членський внесок для власників карток Gold (членів GoldКлуба) становить 20 гривень на місяць", - пояснили у службі "ПриватБанку".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, у банку перейнялися заявою клієнта, що нібито їх оператори замішані в обмані. У "ПриватБанку" звернулися з проханням до клієнта надати дані, щоб зв'язуватися з ним і з'ясувати всі деталі.

Нагадаємо, від початку 2018 року через каси відділень, банкомати, термінали самообслуговування і систему інкасації Приватбанку було опрацьовано готівкових коштів на суму понад 2 трлн грн, що склало майже п'ятикратний обсяг грошової бази в Україні (за даними НБУ на 1 грудня грошова база в Україні становить 412 млрд грн).

За словами заступника голови правління банку Галини Пахачук, порівняно з 2017 роком, обсяг перерахованої ПриватБанком готівки зріс на 700 млрд грн.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна знову судиться з Коломойським.

За даними офіційного ресурсу НБУ, документ надійшов до Першої інстанції Суду Республіки та Кантона Женеви на загальну суму 6,64 млрд грн.

Також "Знай.ua" писав, що Приватбанк збираються продавати.

Іншими словами, можна стверджувати про те, що розглядати питання про продаж "ПриватБанку" зможуть з 2020 року. Також чиновник зазначила, що банк є найбільш ефективним серед державних. За словами Рожкової, на сьогоднішній день ПриватБанк є нормальним з точки зору бізнес-моделі, так і функціонування системи.