Мобільний оператор Київстар зробив анонс закриття старих тарифів з 15 січня до 15 лютого поточного року.

Під закриття потрапив тарифний план “Онлайн 4G"

Київстар
Київстар

Чергова хвиля закриття тарифів ознаменується автоматичним переводом клієнтів абонента на підібрані плани з тих, що є новими, а також більш дорогими.

Як каже "Київстар", компанія пішла на такий крок, щоб "поліпшити обслуговування абонентів та надати їм вигідні умови для спілкування".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вже ясно, що закриють тариф "Онлайн 4G" (абоненти вже почали отримувати відповідні SMS-повідомлення). Його ввели у серпні 2017 року.

Абонентам пропонуються новий тариф "Онлайн 4G +". Він передбачає 28 днів користування безлімітом в мережі оператора, 200 хвилин на інших мобільних операторів, 9 ГБ мобільного інтернету 4G і 200 SMS. Абонентська плата за новим тарифом складе 115 грн замість 75 грн в старому "Онлайн 4G".

Нагадаємо, Перед виборами в країні відключать 3G і 4G: влада вирішила боротися з пропагандою

Влада Бангладешу використовують під час важливих для країни подій цікавий метод. Перед виборами 30 грудня в країні повністю відключать мережі 3G і 4G. Основною причиною відключення інтернету влади називають «боротьбу з пропагандою», про що повідомляє Engadget.

У серпні 2018 року в країні раптово зник мобільний інтернет через величезну кількість протестів проти чинного уряду. Експерти вважають, що таким чином влада планували обмежити поширення інформації про зіткненнях в центрі Дакки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Популярний мобільний оператор відібрав тарифи в українців: нав'язує нові

Попцлярний в Україні оператор мобільного зв'язку "Київстар" з нового року скасував старі тарифы. Замість них запропонують корисутвачам нові, які вони зможуть вибрати залежно від своїх потреб.

Про це повідомили на сайті компанії.

Також Знай.uа" писав про те, що Мобільні оператори змусять українців реєструватися: що це значить