В Україні відсутня сексуальна освіта.

Про це засновниця проекту "Вперше" Катя Мячина розповіла в розмові на 24 каналі.

Можна не мати сексуальної освіти і займатися сексом. Але відсутність знань призведе до каліцтва. Причому в ситуації з сексуальною освітою мова йде не тільки про тілесне каліцтво.

Введення сексуальної освіти має стати обов'язком держави. Тому що в українському суспільстві неймовірно високий рівень захворюваності на ВІЛ/СНІД, і висока швидкість його поширення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це показує, що проблема не тільки в освітній або сімейній сферах. Це проблема державного рівня. Тому Верховна Рада повинна вирішити її. І вона має всі ресурси для цього – фінанси, вплив, владу. Громадський сектор не є таким ресурсоємним, як держава.

Якщо ж вводити сексуальну освіту в школах, то держава зможе проконтролювати, щоб у кожному класі був такий курс. Держава також зможе проконтролювати, щоб учителі мали певний рівень компетенції, вміли правильно говорити про секс і знали, що використовувати. А держава через школу зможе проконтролювати, що діти засвоїли відповідні знання, запровадити систему оцінювання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва вирушила в довгоочікувану відпустку на Балі, звідки вже встигла викласти безліч кадрів. Так, артистка зізналася, що знову закохана, проте на цей раз у острів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ученые постійно стверджують, що регулярна сексуальна активність зміцнює почуття і відносини у обох партнерів.

Проте багато людей ігнорує цей факт і выддають перевагу побутовим проблемам, стресу від роботи і взагалі знаходять різні виправдання. Але фізична близькість не тільки зближує, але і надає омолоджуючий ефект, а також підвищує рівень енергії і настрій.

"Знай.uа" писав, що в українському місті Дніпро правоохоронці "накрили" бордель, організований приїжджим росіянином на знімній квартирі.