Голова ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про запуск нового сервісу для людей з особливими потребами. Завдяки цій функції, важливість якої чиновник зазначив на своїй сторінці у Facebook, люди з інвалідністю отримають можливість купувати пільгові квитки в режимі online. "Найважливішу функцію запускаємо на booking.uz.gov.ua", - написав Кравцов

"З сьогоднішнього дня люди з інвалідністю зможуть придбати пільгові квитки онлайн. При оформленні через Інтернет інформація про посвідчення, що дає право на пільговий проїзд, перевіряється в режимі реального часу", - написав Кравцов.

За словами чиновника, раніше для придбання пільгових проїзних документів потрібно було їхати виключно в вокзальні каси. Це створювало серйозні проблеми для людей, обмежених у переміщенні.

Глава "Укрзалізниці" наголосив, що поки цей сервіс в тестовому варіанті, і працює на сайті, але в подальшому буде доступний і в мобільному додатку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзализныця" оскандалилася з "реформами" експреса Київ-Бориспіль: провідники забули, де працюють.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також ми писали, що українці незабаром зможуть повертати квитки на потяги через Інтернет.

Нагадаємо, що у Львові під час зупинки поїзда Укрзалізниці пасажирів залило гарячою водою. Інцидент стався в поїзді за маршрутом "Ужгород-Одеса". Під час зупинки в тамбурі зі стелі почала текти гаряча вода. Про це інформує usionline.

Як повідомляв "Знай.uа" американський тепловоз General Electric забуксовав на дільниці Волноваха – Комиш-Зоря.

"Знай.ua" на "Укрзалізниці" нечуваний скандал: "подумаєш, у нас всі так роблять".

В одному з потягів "Укрзализныци" стався гучний мовний скандал. Тепер військовослужбовець ЗСУ хоче домогтися звільнення співробітниці, яка відмовилася обслуговувати його українською мовою.

Інцидент стався в поїзді Миколаїв – Івано-Франківськ, де чоловік вимагав притягнути до відповідальності співробітниці поїзда, яка відмовилася обслуговувати його державною мовою.

Нагадаємо, Європа запропонувала "Укрзалізниці" дещо цікаве: невже дорожні страждання українців закінчаться.

Державна залізнична компанія Литви "Литовські залізниці" запропонувала АТ "Укрзалізниця" співробітництво по ряду напрямків, в тому числі з розвитку міжнародного вантажного сполучення.

Цю інформацію повідомив на своєму сайті Український союз промисловців і підприємців (УСПП).

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Київське метро продовжить роботу на годину