ВСУ знищили транспорт терористів. Перемога далася українським воїнам в районі дачного селища Жабуньки близько тимчасово окупованій Ясинуватій.

Про це передає волонтерський фонд "Повернись живою" у своєму Facebook.

"Вчора нам писали в коментарях, мовляв, "чому не відповіли за десять поранених бійців"? Доповідаємо: відповіли. Ще й як! 16 січня були ліквідовані 12 бойовиків", - свідчить підпис під відео.

Адекватна відповідь. Бійці ЗСУ знищили транспорт бойовиків

Мінус бойовик. Вчора нам писали у коментарях, мовляв, чому не відповіли за десятьох поранених бійців? Доповідаємо: відповіли. Ще і як! 16 січня були ліквідовані 12 бойовиків. Приблизно о 20:00 в районі н.п. Жабуньки був знищений транспорт з противником, внаслідок чого ліквідовані п'ятеро бойовиків. Ще троє окупантів, за даними української розвідки, отримали поранення різної ступені важкості. При спробі проникнення на позиції бійців 79-ої десантно-штурмової бригади, були знищені четверо бойовиків незаконних збройних формувань. Один найманець ліквідований в районі н.п. Піски, ще двоє - на інших ділянках фронту. Підтримуйте армію, рятуйте життя захисників України тут: https://goo.gl/6J1yUy Фонд "Повернись живим"

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 16 januari 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

За словами волонтерів, транспорт знищили приблизно в 20:00.

Нагадаємо, Порошенко підписав таємне рішення Турчинова: термінове озброєння

З'явилася інформація, що президент України Петро Порошенко днями ухвалила таємне рішення Ради національної безпеки і оборони України (СНБОУ) про основні показники державного оборонзаказа. Відомо, що замовлення для армії передбачено на 2019-2021 роки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби президента.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Військові погодили план "зачистки" Донбасу: справа кількох місяців

Повністю звільнити окупований путінськими головорізами Донбасс за шість місяців - реальне завдання, проте така операція позбавлена сенсу, так як місцеве населення продовжує зазнавати кремлівській пропаганді і вірить в "фашизм" в Україні.

Про це розповів для одного з українських видань боєць ООС, командир мінометної батареї 34 ОМБП з позивним "Серп".

Коментуючи заяву екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша з приводу того, що військове звільнення окупованих територій при відповідній дипломатичній підтримці можна здійснити протягом 5 років, Серп зазначив, що зачистити Донбас можна і за більш короткий час, але є кілька "але".

Також Знай.ua" писав про те, що В результаті обстрілу терористами вантажівки ВСУ постраждали 10 бійців

Внаслідок вибуху розстрілу вантажівки на Донбасі постраждало десять українських військовослужбовців, п'ятеро з яких отримали поранення, інші – різні ступені контузії, передає 24 канал.

У середу вранці, 16 січня, на лінії розмежування на Донбасі під обстріл з гранатомета потрапила вантажівка українських військових. В результаті обстрілу кілька українських військових отримали поранення. Інцидент стався на кордоні Донецької та Луганської областей за селищем Троїцьке Попаснянського району.