Так званий "депутат народної ради ДНР" Владислав Бердичівський розповів, як бойовики псевдореспубліки карають "агентів СБУ".

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, за словами терориста всі, хто виступає проти існування псевдореспубіліки будуть піддаватись покаранню від рук бойовиків.

Крім того Бердичівський розповів, що "силовики ДНР" затримують лише "агентів СБУ", проте не уточнив, як так званих співробітників української спецслужби вони знаходять.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми не хапаємо людей за те, що вони ведуть соцмережі. Крім агентів СБУ, звичайно. Якщо когось схопили – значить, точно агент", – заявив бойовик.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 16 січня, українські герої, бійці ЗСУ, ефектно помстилися окупантам за підрив автомобіля Збройних Сил і поранення військових. Відео заслуженої помсти публікує сторінка проекту "Повернись живою" у Facebook. 12 бойовиків загинули, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Приблизно в 20:00 в районі населеного пункту Жабуньки (Донецька область) був знищений транспорт з противником, в результаті чого ліквідовано п'ятеро бойовиків.

Адекватна відповідь. Бійці ЗСУ знищили транспорт бойовиків

Мінус бойовик. Вчора нам писали у коментарях, мовляв, чому не відповіли за десятьох поранених бійців? Доповідаємо: відповіли. Ще і як! 16 січня були ліквідовані 12 бойовиків. Приблизно о 20:00 в районі н.п. Жабуньки був знищений транспорт з противником, внаслідок чого ліквідовані п'ятеро бойовиків. Ще троє окупантів, за даними української розвідки, отримали поранення різної ступені важкості. При спробі проникнення на позиції бійців 79-ої десантно-штурмової бригади, були знищені четверо бойовиків незаконних збройних формувань. Один найманець ліквідований в районі н.п. Піски, ще двоє - на інших ділянках фронту. Підтримуйте армію, рятуйте життя захисників України тут: https://goo.gl/6J1yUy Фонд "Повернись живим"

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 16 januari 2019

При спробі проникнення на позиції бійців сімдесят дев'ятій десантно-штурмової бригади, були знищені четверо бойовиків незаконних збройних формувань. Один наймит ліквідовано в районі н. п. Піски, ще двоє - на інших ділянках фронту.

У свою чергу народний депутат Дмитро Тимчук заявив, що порушення Мінських угод негативно впливає на карму окупантів на Донбасі - тільки вони напали на українських воїнів, як відразу ж поплатилися за це.

Крім того варто відзначити, що повністю звільнити окупований путінськими головорізами Донбас за шість місяців - реальне завдання, проте така операція позбавлена сенсу, так як місцеве населення продовжує піддаватися кремлівській пропаганді й вірить у "фашизм" в Україні.

Коментуючи заяву екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша з приводу того, що військове звільнення окупованих територій при відповідній дипломатичній підтримці можна здійснити протягом 5 років, Серп зазначив, що зачистити Донбас можна і за коротший час, але є кілька "але".

"Перше, сьогодні використання калібру понад 100 мм, згідно з Мінським домовленостями, заборонено. В Україні більша частина артилерійських підрозділів має калібр 120-мм і вище. За умови використання цієї зброї, зачистка Донбасу це справа 5-6 місяців", - пояснив військовий.

Нагадаємо, бойовики розстріляли авто українських воїнів.

Як повідомляв "Знай.ua", бойовики намагалися вбити Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Лавров посварився з американцями і запропонував свій варіант вирішення "української кризи".

Бойовики обстріляли вантажівку із українськими бійцями, є поранені