Житель провінційного британського містечка знайшов у лісі незвичайну лису тварину. Виявилося, що це їжак, який втратив голки.

Чоловік відніс його до ветеринарів в центр захисту тварин Cuan Wildlife Rescue. Там його нагодували і напоїли молоком, передає The Daily Mail.

За ненажерливість їжаку дали прізвисько Ведмідь.

Фахівці визначили, що він втратив голки через те, що занадто рано прокинувся. У центрі припускають, що це сталося через інфекцію, якою його заразив вушний кліщ. Зазвичай їжаки перебувають у сплячці з листопада по квітень.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також у центрі відзначили, що його лікування буде довгим і дорогим.

Тепер йому будуть масажувати шкіру з екстрактом алое віра і робити антибактеріальні ванни.

Після того, як у Ведмедя виростуть нові голки, його відпустять у дику природу.

Раніше ми писали, що їжачок зі Львова став зіркою Instagram.

Цей чарівний карликовий їжачок живе у Львові. Спочатку Рік був дуже сором'язливим домашнім вихованцем. Діана, дівчина, яка його прихистила, закохалася в нього з перших секунд. Але взаємністю він відповідати не поспішав.

Дівчина навіть думала, що їжак її ненавидить. Він постійно закривався, тікав і захищався з допомогою колючок. Загалом, навряд чи він був у захваті від своєї нової сім'ї. Єдине, що залишалося Діані - змиритися і чекати.

Нарешті сталося диво! Рик став більш відкритим. Він навіть почав посміхатися. Це наймиліше видовище вразило Діану, і вона спробувала це зафіксувати. З часом вона зрозуміла, що їжачок просто обожнює фотографуватися. Він позує немов справжня супермодель. Варто відзначити, що на знімках він виходить чудово. Тепер їжак кожен день радує дівчину своєї мімішністю. Гарний настрій забезпечено!

Діана вирішила створити акаунт Ріка в Instagram. Він швидко став справжньою зіркою мережі. Цей колючий хлопець виявився неймовірно життєрадісним.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що дельфіни почали дивитися телевізор

А також про унікальний білосніжному оленя, який підірвав мережу

Нагадаємо: бобри-бешкетники повесилились в супермаркеті.