27 січня помер знаменитий коментатор, який багато років працював на українському національному телебаченні.

Про смерть журналіста повідомив його колега Валентин Щербачов.

За інформацією ЗМІ, Сергій Дерепа помер вночі з-за тромбу - він відірвався в кровоносній судині і потрапив в серце.

Похорон коментатора запланований на 29 січня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Валентин Щербачов написав у Facebook, що Сергій Дерепа завжди був надійним товаришем.

З ним згоден і співробітник Спортивно-оздоровчого культурного центру Yalta Plaza Ігор Ковалевич: "Йдуть справжні професіонали своєї справи, яких любили, яким довіряли, яких просто слухали… Вічна пам'ять тобі, Серьожа, і нехай земля тобі буде пухом", - пише він у коментарях у соцмережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український футболіст, колишній нападник клубів "Авангард" і "Дніпро" Віталій Ляшенко помер в Москві (Росія). Спортсменові було 75 років.

Тіло футболіста пролежало 15 днів у квартирі будинку в Москві. Слідів насильницької смерті правоохоронці не виявили.

Ляшенко Віталій грав на позиції нападника за клуби "Авангард" (Кривий Ріг), "Дніпро" (Дніпро) і "Гірник" (Кривий Ріг) в 1960 - 1968 роках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", французький композитор Мішель Легран помер на 87-му році життя. Мішель Легран — єдиний композитор, який завоював три "Оскара" і п'ять премій Grammy в номінації "Краща музика".

У його дискографії понад 100 альбомів. Він працював з Френком Сінатрою, Шарлем Азнавуром, Барброй Стрейзанд, очолював журі міжнародного конкурсу молодих виконавців "Слов'янський базар" та інших престижних фестивалів. Серед найбільш відомих його робіт — музика до фільмів "Шербурзькі парасольки", "Солодкий листопад", "Дівчата з Рошфора" і багато інших.
"Знай.uа" писав, що індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років. Мринал Сен - один із засновників "паралельного кіно" Індії. В 1982 і 1996 роках Сен входив до журі Берлінського і Венеціанського кінофестивалів.