У конкурсі Міс Україна зможуть брати участь дівчата у віці від 17 до 25 років, зростом від 168 см. Про такі зміни в переліку вимог до учасниць повідомляється на сайті конкурсу.

Рішення скорегувати обмеження за віком і зростом для учасниць було прийнято нацкомитетом Міс Україна після аналізу оновлених вимог трьох міжнародних конкурсів - Miss World Miss Earth, Miss International.

До конкурсу Miss World допускаються учасниці від 17 до 27 років, а зріст повинен бути не нижче, ніж 166,7 см. В конкурсі Miss Earth вік учасниць: від 18 до 25 років, зріст - від 167,64 див. У конкурсі Miss International вік від 17 до 27 років, зріст учасниць від 168 див.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Щоб відповідати вимогам усіх трьох конкурсів і щоб кожна з учасниць Міс Україна мала можливість отримати будь-яку з трьох корон, були визначені допустимі середні показники віку і зросту. І з 29 січня 2019 року до участі допускаються дівчата від 17 до 25 років, зріст від 168 см.

У попередні роки до участі у конкурсі допускалися дівчата у віці від 17 до 24 років, зростом від 170 см.

Раніше портал писав про те, що у конкурсі "Міс Україна-2018" перемогла 23-річна Вероніка Дідусенко з Києва. Дівчину обрали з 24 дівчат зі всієї України. Після фіналу конкурсу з'ясувалося, що вона не відповідає вимогам конкурсу.

Організатори "Міс Україна-2018" вирішили переобрати переможницю, через що новою володаркою титулу і корони "Міс Україна" стала Леоніла Гузь.

Нагадаємо, що "Міс Україна-2018" Леоніла Гузь, яка приїхала в Київ будувати кар'єру з маленького села на Херсонщині, відверто розповіла про себе. 19-річна дівчина виросла в селі Агаймани.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Дідусенко викликала серйозний скандал в країні і була позбавлена титулу через те, що обвела навколо пальця організаторів конкурсу і журі, вказавши недостовірну інформацію про себе в ім'я володіння короною "Міс Україна 2018".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дискваліфікована "Міс Україна" Вероніка Дідусенко, яка зовсім недавно прокоментувала скандал на конкурсі попросила вибачення у всіх причетних.