Відомий журналіст Сергій Дібров розповів, що Мінохорони здоров'я України масово закупило вакцину проти кору для використання всередині відомства.

Про це повідомив в Facebook Сергій Дібров.

Зокрема, він розповів, що за його данними до Мінохорони здоров'я було доставлено партію вакцини проти кору, якої вистачить фактично для цілого міністерства.

"За даними розвідки, сьогодні туди доставили вакцину КПК в кількості, достатній для вакцинації цілого батальйону, а також прищепну бригаду. Судячи з усього, суцільна вакцинація міністерських працівників триватиме кілька днів", - зазначив Дібров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більше того журналіст і громадський діяч Василь Апасов в Facebook розповів, що у самому мінстерстві відбувся спалах небезпечної хвороби.

"Зараз ви будете сміятися: в МОЗ України зафіксовано вогнище кору. Скосило юридичний відділ. Раніше вразило охоронця", - зазначив журналіст.

Разом з тим варто відзначити, що кількість хворих на кір в Україні постійно збільшується. Так на одному із заводів Запоріжжя стався спалах інфекції.

Відомо, що вже 8 працівників підприємства заразилися небезпечною хворобою. Нині є інформація про сімох хворих осіб. Зараз на підприємстві проводяться протиепідемічні заходи.

Загалом у Запорізькій області зареєстровали близько 10 тисяч випадків гострих респіраторних інфекцій. Однак впродовж тижня – 25 січня по 1 лютого – на кір в обласному центрі захворіли дев'ятеро людей. Серед них п'ятеро дорослих і четверо дітей. За перший місяць року небезпечну інфекцію підхопили 42 запоріжця: вісім дітей та 34 доросли.

Більше того відомо, що Україна лідирує за кількістю випадків захворювання на кір серед інших європейських країн. А все тому, що батьки почали відмовлятися від вакцинування дітей. І хоча на сьогодні ситуація зі щепленням покращилась, проте був період коли цей ланцюжок перервався і тепер ми бачимо таку кількість хворих.

Нагадаємо, курцям повідомили чергову "убивчу" новину.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям необхідна термінова вакцинація.

Також "Знай.ua" писав, що Супрун зіпсує життя хитрим батькам.

В Україні лютує епідемія кору