Нова Пошта встановила новий рекорд по кількості доставок – 174 млн посилок в 2018 році. Це на 20% більше, ніж у 2017-му. Найбільше відправлень оформляли бізнес-клієнти Нової Пошти, кількість сформованих ними посилок за рік збільшилася майже на чверть.

У Новій пошті відзначили, що основний драйвер зростання ринку експрес-доставки — це великий і середній e-commerce. Українці замовляють все більше посилок з-за кордону - доставлено 2,7 млн міжнародних відправлень.

У відповідь на зростання попиту на послуги експрес-доставки Нова Пошта постійно розширює мережу. За даними Нової Пошти, в 2018 році було відкрито близько 350 нових відділень і встановлено понад 200 поштоматів, які працюють не тільки в їх відділеннях, але і в мережевих супермаркетах: "Епіцентр", "Лоток", "Ашан", "Леруа Мерлен".

Крім того, у планах Нової Пошти розширення мережі в невеликих населених пунктах, щоб кожному мешканцю України було зручно працювати з ними.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами директора Нової Пошти Олександра Бульби, компанія постійно інвестує в поліпшення сервісу. Середній показник NPS (готовність рекомендувати компанію) за рік зріс з 58 до 66%, а в IV кварталі досяг 72%. Покращився CSI (показник задоволеності сервісом) – з 8,17 бали в 2017 році до 8,42 бали з 9 до 2018. Посилку доставляють в середньому на 50 хвилин швидше.

Київський інноваційний термінал вивів Нову Пошту на новий рівень. За рік він обробив 80,7 млн посилок, пропускаючи в середньому 220 тис. посилок на добу. А в грудні 2018 року Нова Пошта встановила добовий рекорд – 400 тисяч посилок.

За 2018 рік Нова Пошта перерахувала до бюджетів всіх рівнів понад 3 млрд грн податків і зборів – на 43% більше, ніж за попередній рік.

Нагадаємо, на Новій Пошті змінилося керівництво. Повідомляється, що це не може не позначитися на роботі компанії і на рівні її обслуговування клієнтів. Яким чином і що відбувається? Розбиралися журналісти.

Раніше ми писали, що українцям пообіцяли нові захмарні зарплати.

Також ми писали, що ринок валют в Україні запрацював по-новому. Що важливо знати кожному українцю.