У віторок,12 лютого, стало відомо про те, що українські військові потужним ударом знищили вогневу точку бойовиків на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (“Штірліц”) у Facebook та публікує відповідне відео.

На кадрах відображено знищення довготривалої замаскованої вогневої точки (дерево-земляна оборонна точка) бойовиків в районі Ясинуватської розв’язки. Про втрати противник Штефан не повідомив.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Феєричне знищення ДЗОТу російсько - окупаційних військ на Ясинуватський розв'язці воїнами ОСами. Втрати противника уточнюються. Вірте в воїнів! Вірте в ЗС України!", - написав військовий під відео.

Нагадаємо, на початку лютого українські військові на Донбасі в зоні проведення ООС здійснили дві успішні спецоперації.

Відомо, що українські воїни знищили БМП бойовиків та ліквідували двох путінських найманців.

Про це докладніше розповів журналіст Юрій Бутусов, підкресливши, що "російські війська можна і потрібно бити". За словами Бутусова, командування ООС заохочує успішні дії бійців ЗСУ відомчими нагородами.

Так, 8 лютого в "сірій зоні" під Горлівкою російську БМП знищили бійці загону Нацгвардії "Азов" у складі 30-ї бригади ЗСУ. Він зазначив, що ця територія за умовами Мінських угод повинна контролюватися українськими військами, проте там були помічені окупанти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Донецькій області, в районі населеного пункту Пікузи українські бійці знищили бліндаж найманців Путіна з ДНР.

Про це стало відомо з повідомлення офіцера ЗСУ Анатолія "Штірліца" Штефана, на сторінці воїна в Facebook.

"Пряме попадання в бліндаж і , за даними розвідки, знаменита "200 бригада" поповнилася 4 представниками "колорадів", а 3 полетіли зализувати свої рани", - коментує відео військовий.

Також Знай.ua писав про те, що ЗСУ жорстко дали по зубам бойовикам за військові провокації, влучно знищивши бронетехніку путінських головорізів на Світлодарскій дузі.