Жителька Луцька Лідія Возняк самостійно доглядає за безпритульними тваринами. Зараз їх більше 20. Усю свою пенсію жінка витрачає на тварин, і дуже просить облаштувати притулок.

Приблизно 5 тисяч гривень Лідія Возняк сплачує кожного місяця за електроенергію. Вона живе в будинку, який здають під офісні приміщення. Поблизу свого житла вона облаштувала міні-притулок для собак, проте доглядати за ними більше не може, адже їй самій потрібна допомога через проблеми зі здоров'ям.

Жінка говорить про те, що скоро у їхньому місті мають збудувати вольєри. Вона просить забрати собак, а поки - не може кинути бідолах напризволяще.

За свою долю Лідія Возняк не переживає, адже вона може або поїхати жити до племінниці, або у дім престарілих - її влаштує будь-який варіант. Проте вона дуже переживає за своїх менших друзів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жінка розповідає, що на маленьку пенсію може не дотягнути до весни, адже усі гроші вона витрачає на сплату за комунальні послуги й має проблеми із орендодавцями. Вона сплачує за завищеними тарифами. Жаліється, що з такими цінами їй потрібно 3 пенсії, щоб заплатити за все.

На території КП "Ласка" будують вольєри. Жінка планує туди передати тварин. Допомогти Лідії Возняк можна надіславши кошти на рахунок: 4731 2127 0229 8174 (Нечаєв Вадим Олександрович) з поміткою "для Савівни". Також на будівництво вольєрів можна на цей номер надсилати гроші з поміткою "для міні-притулку".

Також вона розповідає про те, як переживала за собаку, якого пошматував інший пес - його забрали у Львів, щоб зробити операцію. Лідія Возняк не знаходила собі місця і плакала. Говорить, що їй дуже важко, бо вона і сама хворіє, але все одно варить їсти й годує безпритульних тварин.

Нагадаємо, собака-психолог рятує життя на Донеччині: дозволяє фарбувати собі лапи та розважає людей.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що пес отримав ніж в голову, захищаючи господаря. Він врятував життя чоловікові.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік вийшов з коми завдяки своєму вихованцю. Тепер пес-рятівник освоює медицину, він стане справжнім терапевтом.