В Інтернеті з'явилося вражаюче відео роботи снайперів одного з підрозділів ЗСУ. Так, за твердженням Анатолія Штефана снайперська пара, чия робота була відображена на відео, ліквідувала протягом минулого року 12 бойовиків.

Снайперська пара

Ролик роботи наших хлопців на "передку" потрапив на простори Інтернету завдяки військовослужбовцю з позивним "Штірліц" (в побуті Анатолій Штефан). У ролику показано як українська снайперська пара проводить ліквідацію бойовика російських окупаційних військ в нічний час. Даний ролик можна знайти у вільному доступі на YouTube.

Для непрофесіоналів складно буде щось розібрати на відео. Так, кадри досить не чіткі. спочатку на екрані видно лише кілька світлих плям. Ці "теплі" ділянці в полі зору снайперської пари і є бойовики. У певний момент можна почути звук пострілу, і помітити, що ліве крайнє пляма зникає з екрана.

"Є. Попадання підтверджую", - вимовляє закадровий голос.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ця професія в умовах гібридної війни є однією з пріоритетних. З початку 2019 року дана пара ліквідувала 12 окупантів російсько-окупаційних військ", - пише Штефан.

Вночі стрілянина ведеться за допомогою спеціальних приладів - тепловізорів

Місце і час зйомки відеоролика не повідомляють із зрозумілих причин. Зі слів офіцера вся ця ситуація сталася днями в зоні проведення ООС.

Нагадаємо, послідки Захарченко продають захоплені в Донецьку квартири за копійки: фотофакт

Як повідомляв портал Знай.ua в окупованому Донецьку їздять маршрутки-вбивці. В місті спостерігається тотальний занепад, навіть громадський транспорт перебуває в настільки жалюгідному стані, що на ньому по-справжньому страшно їздити.

Знай.ua писав, що путінський генерал зарахований в легендарну "бригаду 200", бойовики терміново ховають труп. "У сепаратистів відбулися конфлікти між собою, і таким чином був убитий російський генерал. Вони цього не будуть визнавати і хочуть всю провину пропагандистськи скинути на українську сторону", - розповідає військовослужбовець Максим.