14 лютого більшість святкуватиме День усіх закоханих. Дехто у цей день освідчиться своїй коханій, дехто обмежиться подарунком, а дехто спланував свято заздалегідь і подав заяву на одруження ще за місяць.

Тих же, хто захоче одружитися на День Святого Валентина чекає зовсім не фіаско, а сюрприз – молодята зможуть зареєструвати свій шлюб у будь-який зручний для них час.

Раніше, щоб одружитися, потрібно було пройти 30-денну перевірку, після подання заяви. Зараз з'явилася альтернатива - проект "Шлюб за добу". Якщо ви вирішили одружитися, ви можете це зробити прямо в цей день. Проект "Шлюб за добу" діє у 70 містах та 2 селищах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Минулого року у рамках цього проекту було зареєстровано 2393 пари, і це тільки на День Святого Валентина.

Міністерство юстиції вже другий рік готує сюрприз усім закоханим, тож у цьому році, у рамках акції "Кохання поза часом" молодята зможуть зареєструвати шлюб до опівночі у 94 відділах РАЦСу. Закохані одразу зможуть подати заяву на реєстрацію шлюбу і відсвяткувати весілля.

Але і це ще не все. Пари, які захочуть зареєструвати шлюб саме 14 лютого, зможуть це зробити не тільки в стінах РАЦСу, але і у музеях, філармоніях, замках. У цьому році в Києві пропонують укласти шлюб ТРЦ "Арена Сіті", у Львові - на майданчику Ратуші, в Одесі - на борту літака над морем.

За статистикою, тільки 3% пар, які скористалися послугами проекту "Шлюб на добу" розлучилися, а за 2 роки існування проекту, взяли шлюб понад 53 тисячі пар.

Нагадаємо,