Навколо монетизації субсидій останнім часом піднімається безліч питань, не всі з які отримують відповіді. Начебто вже затверджено, що українці зможуть отримати державну допомогу "живими" грошима, а – коли, де, на яких умовах? Кому буде доступна подібна "привілей"? Укрпошта спробувала розставити всі крапки над "і" роз'яснивши, куди приходити за субсидіями, передає Хвиля.net.

У березні-травні 2019 року в рамках реалізації пілотного проекту всі пенсіонери, яких обслуговує АТ «Укрпошта», будуть отримувати субсидії готівкою через листонош у день отримання пенсії.

Про це повідомили в прес-службі поштового оператора.

«Укрпошта буде доставляти протягом дії пілотного проекту субсидії тим пенсіонерам, які отримують пенсії через Укрпошту (близько 1,1 млн клієнтів) і буде надавати максимальне сприяння своєчасному отриманню платежів за надані комунальні послуги. Зараз йде процес підписання необхідних угод з Пенсійним фондом України», — йдеться в повідомленні.

Всі пенсіонери, яких обслуговує Укрпошта, будуть отримувати субсидії готівкою через листонош у день отримання пенсії. Таким чином, вони будуть мати можливість не витрачати додатковий час на відвідування поштового відділення і вчасно оплатити комунальні послуги, використовуючи субсидію за призначенням.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«Таке завдання повністю відповідає операційним можливостям і потужностей компанії: зараз близько 45% українських пенсіонерів отримують пенсії через Укрпошту. Жодних змін чи незручностей клієнти не відчують. Навпаки, ми сподіваємося, що завдяки новій системі монетизації субсидій наші клієнти зможуть отримати додаткові кошти на свої витрати , контролюючи споживання енергії. З урахуванням організації процесу видачі субсидій — він максимально простий і зручний для клієнтів: пенсіонерові необхідно буде розписатися замість однієї відомості у двох», — сказав генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Щомісяця отримувачі субсидій будуть отримувати кошти на оплату послуг за попередній календарний місяць (у березні — за лютий, у квітні — за березень, в травні — за квітень).

Нагадаємо, влада придумала, як законно підкупити українських пенсіонерів, завдяки євробляхам.

Нагадаємо, олігарх Косюк відбере в українців гроші на хліб і курей, мільйони горбатяться на благо мільярдера.

Також "Знай.uа" писав, що українцям назвали ціну за голос на виборах.