Чергові успіхи української армії. Так, нещодавно військовослужбовці 54-ї окремої механізованої бригади знищили два автомобіля забезпечення і один КамАЗ з встановленою в кузові зенітною установкою ЗУ-23-2. Відеоролик, на якому записано "роботу" по сепаратистських позиціях виклав сьогодні волонтерський фонд Повернись живим.

БПЛА, які використовуються на фронті

У повідомленні під відео учасник фонду залишив гарний коментар для наших воїнів: "Ці хлопці будуть знищувати будь-яку ворожу техніку і силу, навіть дозволену мінськими домовленостями. Все, що буде загрожувати їх життя і життя їхніх побратимів".

Хоч на відео помітно, що снаряди не відразу вражають ціль, але в кінці кінців міни прилітають в "пункт призначення" - ворожу техніку.

Як зазначили волонтери, бійці 54 ОМБр (Бахмут) використовують сучасні безпілотники, на які збирають кошти у фонді. Вони дозволяють вести якісну розвідку, коригувати вогонь, а також, як додали у коментарі до відео "побачити переляканого терориста в кінці відео".

Нагадаємо, Бойовикам "ДНР" привиділося партнерство з Google: це ж скільки треба випити.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Міністр зв'язку в Донецькій Народній Республіці Віктор Яценко розповів, що компанія Google хоче в "ДНР" встановити своє обладнання. Такою інформацією він поділився на одному з російських телеканалів НТВ.

Віктор Яценко

Раніше "Знай. ua" писав, що у мережі з'явилося відео ліквідації бойовика. Чергова перемога українських снайперів. В Інтернеті з'явилося вражаюче відео роботи снайперів одного з підрозділів ЗСУ. Так, за твердженням Анатолія Штефана снайперська пара, чия робота була відображена на відео, ліквідувала протягом минулого року 12 бойовиків.

"Знай. ua" повідомляв, росіянам показали могили героїв "псевдореспублик"

Українські військові знищують ворожий КамАЗ

Нещодавно бійці 54-ої бригади підбили КамАЗ з зенітною установкою та ще два автомобілі, які регулярно підвозили окупантам боєприпаси. Ці хлопці будуть знищувати будь-яку ворожу техніку і силу, навіть дозволену Мінськими домовленостями. Все, що буде загрожувати їхньому життю та життю їх побратимів. Це все стало можливим завдяки вашій допомозі! В руках бійців пульт сучасного безпілотника, який дає змогу провести якісну розвідку, коректувати вогонь і побачити переляканого терориста, як в кінці цього відео. Допомогти іншим підрозділам бачити ворога ви можете тут: http://clc.am/da1Oyw Автор: Андрей Рымарук (Andrii Rymaruk) Фонд «Повернись живим»

Geplaatst door Повернись живим op Vrijdag 15 februari 2019