Вранці 15 лютого невідомі увірвалися в будинок 18 на Анапської в Дніпрі, де жили 3 жінки похилого віку. Зловмисники вкрали пенсію і заощадження.

На місці працює поліція, слідчий і медики. Про це повідомляє Інформатор з місця подій.

В Днепре напали на двоих пожилых женщин и украли пенсию

Geplaatst door Информатор op Donderdag 14 februari 2019

Правоохоронці повідомили, що в будинку жили три жінки — найстаршій 103 роки. Вони нещодавно отримали пенсію. Вранці зловмисники в масках увірвалися в будинок, побили двох жінок бітами і вкрали пенсію і заощадження. Третю мешканку будинку чіпати не стали, так як в силу свого здоров'я вона не могла чинити опір.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

поліція
поліція

На місце викликали швидку. Постраждалим надають допомогу. Місцеві жителі також повідомили, що невідомі попередньо ліквідували на вулиці камери спостереження.

Раніше ми писали, що в українській столиці почастішали випадки кишенькових крадіжок. З'явилася інформація, що банда злодіїв орудує в популярній мережі супермаркетів і краде у неуважних киян все, що погано лежить.

За інформацією одного з постраждалих, злодії вже кілька днів грабують відвідувачів торговому центрі "Гулівер".

"У п'ятницю (08.02.19) з одним стали жертвами кишенькових злодіїв - у друга вкрали гаманець. Помітили майже відразу. Все відбувалося на території супермаркету Сільпо. Звернулися до охорони, ті сказали дзвонити в поліцію. У поліції сказали "чекати". Поки чекали поліцію, виявилося, що ще мінімум 4 людини опинилися жертвами кишенькових злодіїв тільки за останню годину", - розповів чоловік.

Також ми писали, що у вівторок, 12 лютого, у Голосіївському районі Києва на вулиці Васильківській, 30 відбулися злочини.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook "Київ Оперативний".

Нагадаємо, у Києві обікрали екс-губернатора і депутата: посиденьки в ресторані обійшлися в тисячі доларів.

Як повідомляв Знай.uа, Україна поклала кінець змовою хакерів: кіберзлочинці обікрали 170 країн.

Знай.uа писав, кремлівські пропагандисти обікрали покійного Задорнова: дружина зробила гучну заяву.