У вівторок, 19 лютого, стало відомо про те, що в Запоріжжі місцеві жителі виявили дивний будинок-хатинку. Так, фотографії "будівлі" зробили в районі Бабурка.

Знімки опублікував Єгор Кузьмін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Є думка, що погані люди після смерті потрапляють в Запоріжжя. Не знаю чи вірно це чи ні, але на Бабуроньці знайшов портал прямо в пекло", - написав чоловік у своєму пості.

На фото можна помітити, що стара споруда оббита різними частинами меблів. Також на одному з кадрів видно череп, який, швидше за все, належить коню.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наголошується, що на території покинутого будинку знаходиться величезна кількість сміття.

Раніше ми писали про те, що в мережі опублікували фото "комунального пекла" окупованого Донбасу, на яких видно, що "господарників" Путіна не надто хвилює елементарний благоустрій території.

На кадрах видно, з якими жахами стикаються жителі окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки Донецької області. Блогер опублікував фото підземного переходу в центрі Горлівки. Як бачимо, сніг там ніхто не чистить, а місцеві жителі змушені щодня наражатись на небезпеку.

Нагадаємо, що у Дніпрі дуже багато старовинних, історичних будівель, але багато з них переживають не найкращі часи. Шанси на відновлення є біля будинків, якими зацікавилися інвестори.

Як повідомляв портал Знай.uа, офіцер Збройних сил України і відомий блогер Анатолій Штефан (Штірліц) поширив красномовне фото з анексованого Росією Криму. Судячи з фото, окупанти продають в Криму одеколони з "дивними" посланнями.

Також портал Знай.uа писав, що населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського міра". Чарівність пройшла, жорстокі реалії руйнування, злиднів і повного занепаду більше не ховаються за рожевими окулярами – люди хочуть назад під крило української влади.