20 лютого десантники ЗСУ здійснили навчальні стрибки у повному спорядженні та зі зброєю з вертольота Мі-8 в зоні ООС.

Як стало відомо з повідомлення прес-центру штабу Операції об'єднаних сил, навчання відбувалися вдень і вночі у середу, 20 лютого.

Нічні стрибки воїнів-десантників

У районі проведення операції Об'єднаних сил воїни-десантники виконали парашутні стрибки вдень та вночі #ООС #операція_ОС Десантники однієї з десантно-штурмових бригад, що виконують завдання за призначенням у районі проведення операції Об'єднаних сил, 20 лютого здійснили стрибки з парашутом вдень та вночі. Вправи навчальних стрибків виконували у повному спорядженні зі зброєю із вертольота Мі-8. – Заняття відбулось в рамках плану бойової підготовки та з метою підвищення психологічної стійкості, – повідомила старший лейтенант Катерина Чемес. – За планом підготовки військової частини кожен десантник повинен виконати програму стрибків парашутним способом з різних висот. Найбільше ж уваги приділяється молодим воїнам, котрі посилено вивчають ази десантної справи та переймають досвід у старших товаришів. До слова, десантно-штурмові підрозділи в районі проведення операції Об’єднаних сил постійно вдосконалюють свою підготовку та готові в будь-яку мить до виконання бойових завдань. Рухаємось далі! Разом переможемо! Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 20 februari 2019

"Заняття відбулися в рамках плану бойової підготовки та з метою підвищення психологічної стійкості", - повідомила старший лейтенант Катерина Чемес. "За планом підготовки військової частини кожен десантник повинен виконати програму стрибків парашутним способом з різних висот", - уточнила військовослужбовець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наголошується, що українські десантники постійно вдосконалюють свою підготовку і готові в будь-який момент до виконання бойових завдань.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путін готовий відключити Інтернет в Росії. Одна ідея краща іншої.

Президент Росії Володимир Путін не виключає можливості, що незабаром країна, в якій він командує, залишиться без Інтернету.

Президент країни-агресора вважає, що збитки в Російській Федерації будуть набагато менше, ніж у партнерів - Росія втратить менше.

Путін заявив, що вони дуже добре обміркувати, перш ніж приймати таке рішення. Разом з тим, зазначає, що якщо Росію все ж відключать від мережі Інтернет, то збитки у партнерів будуть колосальні.

Раніше ми писали, що президент Російської Федерації Володимир Путін під час так званого "послання" до Федеральних зборів пригрозив світу новим смертоносним зброєю. За інформацією путінських глашатаїв, честь його промови була присвячена новітнім розробкам Росії у сфері оборони і озброєнні країни.

Як повідомляв раніше Знай.uа: колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко розповів, що Путін продовжує готуватися до широкомасштабного наступу на Україну.

Знай.uа писав про те, що один з найбільш відомих українських журналістів Дмитро Гордон погодився дати розгорнуте інтерв'ю скандальному російському YouTube-блогеру Юрію Дудю. Протягом півтора годин Дмитро розповів про своє ставлення до Росії, Путіну і Порошенка.