У Зеленського зробили гучну заяву по мовному питанні

Спікер з питань ходу передвиборної кампанії Зе!Команди Дмитро Разумков розповів про позиції Зеленського з приводу мовного питання. Про це він розповів в інтерв'ю УН.

Так, спікер розповів, що в програмі Зеленського чітко записано, що єдиною державною є українська.

Вагітна Меган Маркл зізналася, кого більше хоче

Вагітна герцогиня Сассекская Меган Маркл розповіла, що хоче народити дівчинку, щоб вона могла її одягати. 37-річна Меган Маркл також сказала, що вона хотіла б народити багато дітей.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз дружина принца Гаррі знаходиться на 7 місяці вагітності. Раніше різні ЗМІ повідомляли про те, що нібито королівське подружжя чекає хлопчика. До такого висновку прийшли тільки з-за того, що на вечірці "baby shower" їй дарували подарунки у синій обгортці.

Бойовики на Донбасі напали на мирних жителів

У ніч на 24 лютого невгамовні окупанти з мінометів обстріляли населені пункти Золоте і Новоолександрівка на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Сьогодні, 24 лютого, приблизно о 5 ранку, російсько-окупаційні війська здійснили прицільний мінометний обстріл мирних населених пунктів Золоте і Новоолександрівка. Міни російського виробництва розривалися прямо в будинках українців. Налякані люди ледве встигали ховатися від вибухів", - йдеться в повідомленні.

Найпопулярніший продукт у світі різко подорожчає

Експерт Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин, проаналізувавши прогноз зростання цін в 2019 році, прийшов до висновку, що цукор буде рости в ціні на рівні індексу інфляції, і на кінець 2019 року його вартість зросте на 7-8%.

Він повідомив, що цукор протягом останніх років майже не змінився в ціні, а в деяких випадках ціна навіть зменшилася. На думку експерта існують достатньо великі обсяги неврахованого цукру, які в свою чергу і балансують ринок збуту.

В Україні провели масштабну антихутряну акцію

В 10 містах України відбулася всеукраїнська акція - люди приходили з домашніми тваринами. В Україні 24 лютого пройшла масштабна антимеховая акція "Знімай хутро назавжди!".

Акція відбулася в 10 містах країни. На ній люди приходили з домашніми тваринами. Так, скажімо в центрі Одеси на акцію "Знімай хутро назавжди" зоозахисники прийшли з домашніми улюбленцями - вовком і лисицею. Часто з цих тварин хутро використовують на натуральні шуби.