Троє рятувальників, які займались пошуками туристів на Прикарпатті, потрапили до лікарні з обмороженнями. Про це стало відомо із інформації ДСНС.

Троє рятувальників звернулися до медиків. Чоловікам встановлено попередній діагноз - обмороження верхніх кінцівок та обличчя. Потерпілих направили до Коломийської та Калуської центральної районної лікарні для встановлення остаточного діагнозу та призначення курсу лікування.

Варто зазначити, що для порятунку туристів були задіяні 48 осіб, в тому числі 15 волонтерів та двоє військовослужбовців з прикордонної служби "Шибене" Чернівецького прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про трагедію в Карпатах: рятувальники назвали імена загиблих, відео. Двох чоловіків знайшли мертвими від переохолодження. Нагадаємо, що днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.ua" повідомляв про трагедію в Карпатах: група туристів бореться зі смертю, рятувальники не втрачають надій. Туристам знадобилася допомога рятувальників.

Українські рятувальники повідомили сумну новину. Відомо, що в Карпатах група туристів з 8 людей рухалася на гору Піп Іван Чорногірський. Їм знадобилася допомога через несприятливу погоду.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, що вони відчували: загиблі в Карпатах туристи напередодні залишили моторошні послання.

22 лютого досвідчених туристів спіткала страшна небезпека. Люди, які не вперше забиралися на вершини гір стали заручниками снігової заметілі.

Трагічно загинув мешканець Коломиї, керівник міської станції юних туристів, 61-річний Павло Вітонюк. Він вже мав немалий досвід ходьби по схилам, а навіть у 2016 році підкорив Говерлу. Донька загиблого туриста опублікувала у соцмережах останню світлину з батьком.