У минулому році львів'янин Богдан Ях викинув гроші на вітер, замовивши у туристичного оператора OASIS Travel Ukraine подорож до Тунісу для своєї сім'ї. Заплатив він за цю поїздку практично сорок дві тисячі гривень.

Зі слів Богдана, він замовив поїздку через посередника "Авіасвіт-Львів". Ця компанія надала повний пакет послуг - переліт, трансфер, проживання в готелі та харчування, тобто все включено.

В очікуванні подорожі стався інцидент. За кілька днів до вильоту в Туніс, Богдану Ях подзвонив туристичний оператор і повідомив, що їх тур скасовано. Через якийсь час представники туристичної компанії заявили, що причиною інциденту стало скасування рейсу авіакомпанії Bravo. У зв'язку з цим, турагенство пообіцяло повернути гроші за зіпсовану відпустку.

Тим не менш Богдан Ях був змушений звернутися до суду, так як обіцяні гроші йому не повернули. "Авіасвіт-Львів" відправили до суду лист, що дійсно OASIS Travel Ukraine не повернули Богдану гроші. Відомо, що на засідання суду співробітники OASIS Travel Ukraine не прийшли.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

19 лютого суддя одного з судів Львівщини задовольнив позов Богдана і зобов'язав OASIS Travel Ukraine повернути львів'янину витрачену на подорож суму в повному обсязі. До всього іншого, суд зобов'язав OASIS Travel Ukraine відшкодувати чоловіку двадцять тисяч гривень за моральну шкоду.

Починаючи з 19 лютого, представники OASIS Travel Ukraine мають 30 днів, щоб звернутися в Апеляційний суд для оскарження даного рішення суду.

Нагадаємо, співробітники депутата Блоку Петра Порошенка роздають гроші. Арсен Аваков заявив, що підкуп виборців перед виборами буде припинений.

Як раніше повідомляв Знай.uа, два українських підприємця клали собі в кишеню все те, що повинно було піти в державу в якості податків. Аферу розкрили і відкрили кримінальне провадження, в зв'язку з даним інцидентом.

Знай.uа писав, в Україні з'явився грошовий вірус. У країні бушує кібератака, яка визнана однією з найпотужніших у всьому світі. Для зараження жертв зловмисники використовують електронні листи, замасковані під рахунки різних компаній.