У анексованому Криму почастішали випадки продажу в магазинах неякісних продуктів харчування, вживання яких може мати украй небезпечні наслідки.

Крим в окупації
Крим в окупації

Про один із таких випадків повідомила блогер RoksolanaToday&Крим та оприлюднила відповідні фото.

У повідомленні йдеться, що в одному з магазинів Євпаторії покупець придбав хліб, в якому йому попався камінь.

"Камені з неба падають в тісто для хліба? "Будьте обережні з дорогим хлібом без дріжджів в одному з магазинів нашого міста, хотів поїсти корисного хліба, а залишився без половини зуба, в хлібі попався камінь", - розповідає шокований покупець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".

Крим
Крим

Про це стало відомо із слів самих кримчан.

У кримських Саках на газетному стенді з’явилась листівка, в якій її автор перераховує втрачене через окупацію та проклинає "русскую весну".

Як повідомляв раніше Знай.ua, путінський прихильник та блогер прокоментував становище Криму після анексії півострову.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

Крим
Крим

Блогер Олександр Горний заявив, що півострів повільно котиться до рівня Бананової республіки, де існує беззаконня і свавілля чиновників під дахом "Єдиної Росії" (партія влади в РФ).

За його словами, кримчани буквально звіріють від беззаконня та безвиході, які зараз панують на півострові.

"Скандал за скандалом, кадрова чехарда, свіжий асфальт, який просто сходить зі снігом або дощем, незаконні будівництва, знищення бізнесу й незалежних громадських об'єднань. Можна довго ще продовжувати список "успіхів", але і цього вже з гіркою", – йдеться у його блозі для "Ехо Москви".

Також Знай.ua писав про те, що новина про те, що перший потяг по залізничній частині побудованого окупантами Керченського мосту пройде 9 грудня 2019 року, змусила жителів анексованого півострову дуже довго сміятися.