У Росії був виявлений повішеним бойовик, який розстрілював мирне населення на Донбасу. Його смерть констатували на момент 26 лютого 2019 року.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що подія сталась у Краснодарському краї Росії, де останнім часом почастішали випадки "неочікуваних" смертей колишніх бойовиків, які воювали проти України на Донбасі.

Відзначається, що колишнього бойовика "ЛДНР" знайшли повішеним у власній машині.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 26 лютого, стало відомо про знищення іще одного проросійського бойовика снайпером ЗСУ.

"Ткаченко Андрій Геннадійович - "Пілот"(24/11/76, уродженець Молдови) убитий снайпером поблизу населеного пункту Золоте 23/02/19", - йдеться у підписі під фото ліквідованого бойовика.

У повідомленні додається, що ліквідований бойовик входив до бази "Миротворець". Виходячи з її даних, Ткаченко був гранатометником.

Крім того варто відзначити, що Рада безпеки ООН вже в поточному році може прийняти рішення про введення миротворців на Донбас, що дозволить Україні повернути території ОРДЛО протягом трьох років. Про це повідомив радник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, Надзвичайний і Повноважний посол України в Хорватії, а також Боснії і Герцеговині (в 2010-2011-му — 2017 роках) Олександр Левченко.

Зокрема, Левченко переконаний, що якщо Україні не вдасться забезпечити відправку миротворців на чолі з міжнародною перехідною адміністрацією, то інструментів для мирного повернення Донбасу просто немає. Він додав, що в ООН готують проект резолюції по миротворцях на Донбасі, однак це трохи призупинилося через продовження виборчого процесу.

Що стосується миротворців, то знайти велику їх кількість складно, однак на території Донбасу проживає трохи менше 3 мільйонів чоловік. Миротворці повинні бути з важкою зброєю, особливо враховуючи, що їх буде близько 20 тисяч, адже терористів близько 35 тисяч і вони добре озброєні.

Левченко прокоментував і умову Кремля щодо того, що миротворці з країн-членів НАТО неприпустимі. Він вважає, що це є свідченням нечесної гри з боку Росії і сказав, що вона може опинитися на іншому рівні ізоляції.

Нагадаємо, у Макіївці підірвали "командира МВС" бойовиків.

Як повідомляв "Знай.ua", Кисельов з'їхав з глузду і направив ракети на США.

Також "Знай.ua" писав, що 1500 бойовиків, гниють на полі непохованими.

Як бойовики використовують Крим? | Донбас.Реалії