Сьогодні перший день весни. Ми всі так довго чекали, але не варто поспішати з радощами. Весна принесла у Львів стихію.

Львівська міська рада повідомляє, що у місті планується сильний вітер. Незважаючи на те, що стовпчик термометра досягне шести градусів тепла, на вулиці буде прохолодно. І все із-за сильного пориву вітру. Тому не варто ховати пальто в дальній кут шафи.

Варто відзначити, що вітер буде настільки потужним, що синоптики прогнозують небезпечну ситуацію в місті. Якщо бути точніше, можуть падати дерева. Також через те, що кілька днів у Львові було багато опадів у вигляді снігу, а зараз світить сонечко, на дорогах ожеледиця. А це небезпечно для водіїв. І для пішоходів, до речі, теж.

Більш того, стихія може руйнувати і зупинки. Тому синоптики попереджають про те, що кілька днів варто утриматися від піших прогулянок і бажано взагалі не виходити з дому.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що можливо опадання шиферу. Тому не рекомендується ходити під житловими будинками або іншими будівлями. Так як це вкрай небезпечно в таку негоду. Більш того, у будинку слід закрити всі вікна і, бажано, вимкніть з розеток побутову техніку.

У разі, якщо негода доставила вам неприємності, ви можете сміливо звертатися на гарячу лінію Львова за номером телефону 15-80. Там вам обов'язково повинні допомогти.

Нагадаємо, через негоду сотні українських сіл та міст залишилися без електрики. Стихія принесла за собою сніг та сильні пориви вітру, що значно зашкодило жителям України.

Як раніше повідомляв Знай.uа, вулиці Львова засипало крижаною крихтою. На Львів обрушилися зливи і град. На щастя, негода не дійшла до центру міста. Постраждали лише деякі райони.

Знай.uа писав, на українську столицю насувається негода. Відомо, що коли на вулицях вирує блискавка, то не можна ховатися під високими деревами. Також краще закривати вікна в будинку і відключати всю побутову техніку, особливо телевізори і холодильники. Також під час блискавки не можна ходити по вулиці великими групами і бути в мокрому одязі.