На тимчасово окупованому путінськими бойовиками Донбасі українські воїни продовжують захищати кордони України. Так у Новоазовську окупанти понесли значні втрати.

Про це повідомив у соціальній мережі Facebook офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан.

На території окупованої Донецької області, зокрема, у Новоазовську, десятки бойовиків отримали поранення. Тіла загиблих видають сім'ям у строгому порядку. Окупанти також продовжують заперечувати те, що мають втрати.

"Сорока на хвості принесла, що в лікарні знаходиться з десяток тіл окупантів 9 ошпмп. Але видачі тіл сім'ям загиблих здійснюють по два на добу. Без паніки Дирляндці! Втрат немає, але новоприбулі в безславну 200-ю бригаду є", - пише він.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Офіцер ЗСУ також уточнив ім'я одного, з померлих бойовиків. Ним виявився командир так званої роти окупантів Олександр Миколайович з позивним "Скіф".

Офіцер ЗСУ, блогер-аналітик Анатолій Штефан, який регулярно відстежує втрати ворога з “бригади 200” поіменно та підсумовує щоденну інформацію розвідки, розповів, скільки загалом втратили бойовики людей у лютому.

"За підсумками лютого в підрозділах російсько-окупаційних військ “Л/ДНР” були ліквідовані близько 84 бойовиків та близько 95 найманців отримали поранення різних ступенів важкості", – зазначив Штефан.

За його даними, небойові втрати склали 10 окупантів загиблими (порушення заходів безпеки, ДТП, смерть в результаті суїциду, вбивство) та 14 осіб за таких обставин отримали поранення.

Нагадаємо, блогер одним фото показав, на що перетворився Донбас через "ДНР": боляче дивитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", герої, яких Україна втратила у лютому 2019 року: в мережі показали, кому ми завдячуємо життям

Також "Знай.uа" писав, українські воїни ліквідували смертоносну зброю Путіна, бойовики рахують втрати: потужне відео.