Чим весна може порадувати велосипедистів? Звичайно ж, погодою. Так як вони можуть відправитися в Карпати на велосипеді. Ви можете собі уявити, як підкорюєте Карпати на двоколісному?

Хтось може подумати, що подорож на велосипедах по крутих горах - це розвага для "крейзанутих" екстремалів. Тим не менш Закарпаття розвивається в цьому напрямку, і дуже стрімко.

Цікаво, що на Закарпатті є готель для велотуристів і кілька доріжок. А це означає, що такі подорожі цілком реальні. Особливо, якщо зануритися в закарпатську культури. Чи знаєте ви, як місцеві жителі називають велосипед? Бицигль. Хтось зараз подумає, яка "крейзанута" ідея, таке і "крейзануте" слово. А ось подивіться на це з іншого боку. Заради фрази "Я об'їздив Карпати на бициглях" можна відправитися в таку активну подорож.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Організувати свій відпочинок ви можете самостійно. Так би мовити, по-дикому. Тобто, вибираєте самі собі маршрут, визначаєте зупинки та інше. Але є ще один варіант. Можна звернутися в спеціальні організації, які самостійно розпланують вам маршрут і передбачать всі нюанси.

Якщо ви не можете визначитися з тим, де саме ви хочете побувати в Карпатах - тунелі, гори тощо, тоді зверніться до путівника. Там намальовані різні маршрути. Ви зможете переглянути та обрати те, що вам сподобалося найбільше.

А найголовніше, що така подорож підходить тим, хто любить активний відпочинок.

Нагадаємо, загиблі в горах Карпат туристи залишили передсмертну записку.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Карпатах побудують величезний розважальний курорт, який буде схожий на Буковель.

Знай.uа писав, в горах Карпат загубилися двоє киян. Рятувальники знайшли їх у горах, відігріли, відгодували і відправили назад. Відомо, що туристи були в задовільному стані і їх життю на той момент нічого не загрожувало.