Благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" опублікував зворушливу історію про відважну 84-річної українки, яка допомагає армії. Відповідний запис з'явився на сторінці в Facebook.

Киянка Марія Федорівна допомагає армії своїми силами. Жінка допомагає у створенні маскувальних сіток для фронту. І тим самим створює сучасну історію України.

Дівчинкою Марія Федорівна пережила страшну війну і навряд чи уявляла, що війна знову прийде в її країну і ворог нападе не з Заходу, а зі Сходу.

Марії Федотівні 84 роки. В минулому вона вчителька початкових класів. Дівчинкою Марія Федотівна пережила страшну війну,...

Geplaatst door Повернись живим op Maandag 4 maart 2019

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У минулому пенсіонерка була вчителькою початкових класів. Зараз вона допомагає плести маскувальні сітки для фронту в Музеї Історії України, в самому центрі Києва, де колись-то стояли палаци давньоруських князів. Марія Федорівна нарізає для сіток смужки з камуфляжу, а жінки-волонтерки вже плетуть самі сітки.

Жінка дуже хоче, щоб захисники України повернулися додому живими і з перемогою. Саме з такими думками створюються ці камуфляжні "обереги" для воїнів.

Також фонд опублікував фотографію, на якій Марія Федорівна стоїть перед "окопної" сіткою, яка призначена для переміщення воїнів від ворога. Зовсім скоро вона буде захищати наших бійців.

Нагадаємо, музиканти згадали, як відстоювали України під дулом. Важкі кадри для кожного українця.

Як повідомляв Знай. ua, німецький військовий влаштував мітинг під посольством РФ. У Києві німецький військовий влаштував акцію протесту для звільнення українських моряків.

Знай. ua писав, що 23-річна ветеранка змусила Україну ридати: "Як і всі, хто бачив війну, - я більше не хочу". Героїня війни на Донбасі розповіла про жахи війни та спроби самогубства.