У "бригаді-200" бойовиків з'явилось поповнення з числа путінських найманців.

Про це повідомив в Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

За його словами, бойовик з Первомайська Андрій Грищенко з позивним "ЗАС" був ліквідований 7 березня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що так званий танк-привид знищили разом ще з сімома танками Т-72 поблизу міста Торез Донецької області українські військові.

Бійці знищили російський танк Т-72Б3 "Привид". Примітно, що військова техніка була доправлена на територію Донбасу з метою "випробувань". Про це українським розвідникам повідомила перебіжчиця Світлана Дрюк. Дрюк воювала проти України з 2014 року, а тепер передумала і перебігла на іншу сторону. Тепер вона "за" Україну.

За її словами, танк був доправлений в Україну особисто капітаном ЗС РФ Юрієм Прилуцьким. Перебіжчиця каже, що це був "найкращий танк у батальйоні".

"Привид" і ще сім інших, звичайних "сімдесят двійок", партизани підірвали біля міста Торез. Вісім підірваних танків одночасно - для окупантів такий салют був справжнім шоком", - йдеться в сюжеті.

Крім того варто відзначити, що топ-керівництво країни агресора Росії не може поділити Донбас. У Кремлі сплять і бачать переділ грошовихпотоків у регіоні, і навіть назріває бунт, розповів міністр з окупованих територій України Вадим Черниш. За даними міністра, агресію росіян в ОРДЛО займаються декілька відомств, які весь час сваряться між собою.

"І кожна з цих структур хоче мати свою частку від доходу з тимчасово окупованих територій, адже для цього є всі умови: ніякої відповідальності, суди не діють, зброя є", – уточнив Черниш.

Мова йде про такі структури, як Федеральна служба безпеки РФ (ФСБ), ГРУ Генштабу Збройних сил Росії, а також комісії уряду РФ з питань гуманітарної допомоги та помічника Володимира Путіна Владислава Суркова (ідеологія і політика).

"От і уявіть, якщо один – ставленик одного центру впливу, а другий – у підпорядкуванні в іншого центру впливу, і між ними виникає конфлікт, то, як не дивно, цей конфлікт вирішується в Москві. Ці конфлікти зараз поглибилися. Цілий ряд конфліктів, які відбуваються на рівні Донецької і Луганської областей, фактично перенесена в кабінети Москви. Тобто чиновники в Москві перебувають у напружених відносинах через ситуацію на Донбасі", – пояснив український міністр.

Нагадаємо, російська "Ополченочка" здалася Україні і свідчитиме у Гаазі.

Як повідомляв "Знай.ua", бойовики влаштували на Донбасі криваве побоїще.

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі бойовик перейшов на бік України.

Командир жіночого танкового екіпажу "ДНР" перейшла на бік України і готова давати свідчення в Гаазі