Українські захисники збили ворожий безпілотник, який шпигував поблизу Авдіївки. Окупанти за допомогою дрону намагалися дізнатися про оборонні редути українських сил.

Про чітку роботу українських військових на Донбасі повідомила 18 березня прес-служба операції Об'єднаних сил. Зазначається, що безпілотний апарат, який шпигувв над позиціями українських підрозділів, відразу після виявлення був збитий черговими вогневими засобами.

"Противник продовжує здійснювати провокаційні дії, щоб звинуватити підрозділи операції Об'єднаних сил у порушенні "весняного" перемир’я. БПЛА противника знищено", — повідомили в ООС.

Залишки збитого безпілотника передали експертам для вивчення та ідентифікації.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, російські окупаційні війська щодня порушують весняне "перемир’я".
Так, лише за добу 16 березня окупанти двічі відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

В результаті чергової провокації з боку окупантів на Донбасі загинув український боєць, ще один під час бойової атаки отримав поранення.

Проо це поідомили в штабі Операції Об'єднаних сил.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін атакує Україну з трьох сторін: армія готується до запеклого бою в кроці від виборів. У ВСУ розсекретили плани окупантів перед виборами.

Також Знай.ua писав, у ВСУ помітили великий ешелон російської військової техніки, яка рухається на кордон з Україною

З Росії в Україну спрямовується безліч військової техніки. Відповідний відеоролик опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан на сторінці в Facebook.

Ростовська область 16 березня... Блукаючий військовий ешелон з важким озброєнням. Скоріше за все чергова ротація у воєнторзі або на шахтах Донбасу. Ютуб-канал 👇🏿 вдячність за підписку https://m.youtube.com/channel/UCR6KkyVO_4ZgX-HwIhCRgQg

Geplaatst door Anatoliy Shtefan op Zondag 17 maart 2019