У Херсоні пройшов чемпіонат зі стрільби у якому взяли участь переважна більшість силовиків області.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Наразі вже відомо, що у змаганнях взяли участь 17 команд з різних куточків Херсонської області та команда поліції з Миколаєва. Кожна команда складалася з 3 стрільців.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відповідно до плану змагань, кожна команда виконала чотири стрілецькі вправи, серед яких: "Ель-президент", "Паніка", "Шквал" і "Тунелі Купера".

Відповідно до "настріляних" результатів визначились наступні переможці:

1 місце зайняла команда обласного управління СБУ.
На 2-му - спецпідрозділ поліції "Корд".
На 3-му - команда обласного управління МВС.

Раніше повідомлялось, що члени партії Національний корпус заявили, що СБУ нібито готує провокації проти них на завтрашній акції в Києві, щоб звинуватити у "підготовці до військового заколоту".

СБУ спростовує дану інформацію і заявляють, що будуть "спостерігати" за проведенням мітингу Нацкорпуса.

"СБУ в особі Кононенко (заступник голови СБУ, - ред.) готує закладки в центрі міста для того, щоб 16 числа дискредитувати національний рух… шляхом звинувачення в тому, що це підготовка до військового заколоту", - сказав він. Коротких стверджує, що "марш 16 березня виключно мирний і будь-яка людина, який прийде туди зі зброєю, - це провокатор, яку купила СБУ".

Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська розповіла, що спецслужби "діють виключно в рамках українського законодавства, яке таких дій (закладки вибухівки або зброї, - ред.) не передбачає".

Також вона заявила, що спецслужби будуть "спостерігати" за проведенням акції Нацкорпуса.

"Ми будемо спостерігати за ситуацією, щоб усе відбувалося в рамках законодавства і не шкодило національним інтересам. У межах своєї компетенції ми будемо реагувати на протиправні дії", - говорить прес-секретар.

Нагадаємо, скільки добровольців пожертвували собою заради нас.

Як повідомляв "Знай.ua", у Нацполіції зробили гучну заяву через прослушку поблизу офісу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що у Нацполіції "пригріли" ватажка бойовиків.

Бігус добиває Порошенко: президент відповідальний за корупцію Гладковського