Завідувач Тверській єпархіальної наукової бібліотеки РПЦ В'ячеслав Баскаков опублікував в соціальній мережі фото, які обурили громадскість. На знімках показана розкішне життя.

Про це повідомляє Politeka.

Він розмістив фото на особистій сторінці в Instagram. На знімках священик обідає в дорогому ресторані, купує брендові речі і робить селфи у відомому бізнес-центрі.

Користувачі мережі не могли стримати свого обурення і цікавилися, як простий священик може дозволити собі люксові брендові речі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Відомо, що скандальні знімки опублікували користувачі порталу Pikabu.

Серед фотографій священика, світлини з Московського міжнародного ділового центру "Москва-Сіті", брендова сумка, придбана в магазині Louis Vuitton. Вартість останньої – понад 35 тис. грн.

Також священик дуже любить брендове взуття. Так, він похвалився туфлями від відомого світового бренду, чия вартість сягає 595 євро.

Після того, як знімки потрапили в мережу і викликали хвилю праведного гніву, священик вирішив видалити свою сторінку в соціальних мережах. Але інтернет пам'ятає все і скріншоти залишилися.

Раніше повідомлялося, що Україну потрясло загадкове самогубство священика РПЦ Євгена Жука.

Швидше за все, до такого вчинку, який церква вважає страшним гріхом його могли довести тиск і погрози з боку РФ, оскільки ієрей мав намір перейти до ПЦУ, пише Рoliteka.

Суїцид настоятеля храму Преподобного Серафима Саровського в селі Зориковка в Міловському районі Луганської області на початку березня викликав багато запитань, йдеться в сполучення

Нагадаємо, мудрий священик розповів, що необхідно робити виходячи з дому. Він повчав своїх онуків, наставляв їх, розповідав їм про своє життя і уроки, які засвоїв з неї.

Як повідомляв Знай. ua, священика зарізали прямо під час служби на очах у десятків парафіян. Злочинці спочатку повалили його на землю, а потім почали наносити удари ножем, і все під час меси.

Знай. ua писав, що священик заколов собаку на очах у прихожан і почав пожирати її заради "безсмертя". Сам пастор назвав м'ясо благословенним і пропонував присутнім відкусити.