Українці зіткнулися з невеликими труднощами через маніпуляції "Укрзалізниці". Справа в тому, що у квитках на потяги з 31 березня вже надруковано відкоригований час руху пасажирських і приміських поїздів. У компанії державного залізничного перевізника вже подбали про перехід на літній час.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби "Укрзалізниці".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Так, в компанії зазначили, що всім мандрівникам, які планували поїздки на цей вихідний день потрібно бути пильними, а також попросили вчасно привести у відповідність час своїх годин. Крім того, всі зміни були завчасно внесені й погоджені з адміністраціями залізниць сусідніх країн.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати той факт, що у ніч з 30 на 31 березня Україна перед президентськими виборами перейде на літній час. Так, о 3:00 за київським часом стрілки годинника переведуть на одну годину вперед.

Варто нагадати, що неприємний інцидент стався з черговою "Укрзалізниці". На питання про те, чому не працюють каси для військовослужбовців вона відповіла, що в країні немає війни. Опис цього інциденту опублікував на своїй сторінці блогер і волонтер Тім Златкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державний залізничний перевізник "Укрзалізниця" вляпався в черговий гучний скандал через несанкціоноване перевезення дивного вантажу. Історію зі знімками з поїзда опублікував у Facebook користувач Андрій Шаповал. За словами чоловіка, він скористався послугами Укрзалізниці і придбав квиток на поїзд №070Д "Маріуполь-Львів", проте вже в вагоні на нього чекав неприємний сюрприз. Зокрема, пасажир виявив у багажному відсіку під сидінням у своєму купе вугілля.

Нагадаємо, "Укрзализниця" показала елітні вагони з окремим душем: коли можна буде прокотитися.

Як повідомляв Знай.uа відро з болтами: Укрзалізниця заманює пасажирів дивним методом.

Знай.uа писав, експерти: нові тарифи "УЗ" вб'ють економіку.