Кораблі НАТО увійдуть в Чорне море для участі в навчаннях, пише Діалог.UA. У даний момент судна прямують у бік півночі. Тактична група складається з есмінця ВМС Нідерландів "Эвертсен", канадського фрегата "Торонто", іспанського фрегата "Санта Марія", турецького фрегата "Гелиболу", і допоміжного судна ВМС Франції "Вар".

Як наголошується, 1 квітня іспанська та канадський фрегат будуть вже в Одесі. У посольстві Канади в Україні підтвердили спільні навчання кораблів НАТО спільно з ВМС України. Канадські капітани зустрінуться з капітанами ЗСУ та обміняються досвідом. Одеситам і гостям міста буде дозволено піднятися на борти кораблів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Україна терміново підняла винищувачі над Азовським морем: взята ціль на ураження.

Виконавши польотне завдання, літаки один за іншим здійснили посадку на одному з оперативних аеродромів в безпосередній близькості до району проведення операції Об'єднаних сил, додали в прес-службі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, два винищувачі НАТО Eurofighter Typhoon ВПС Італії терміново підняли за сигналом тривоги з аеродрому Кефлавік в Ісландії з-за двох російських протичовнових літака Ту-142, помічених на східній межі повітряного сектора країни.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в акваторії Азовського моря стріляла армейская, штурмова авіація, а також винищувачі.

Знай.uа писав про те, що російська авіація завдала нищівного удару по табору біженців.

Тим часом 98-річний моряк знайшов затонулий корабель часів Другої Світової.