У Дніпрі відбувся напад на школярку, який закінчився для неї струсом мозку, розбитою головою та кількома швами. Звернення до українців від імені матері опублікував Ярослав Балан в спільноті.

"У середу, 27 березня 2019 року біля школи N47 , за адресою вул. Воронезька, 67 в 13:40 жорстоко побили мою дочку. Будь ласка, якщо хтось, щось бачив чи є якесь відео або інформація, прошу повідомити..." - говоритися в пості.

Українці відреагували на такий заклик:
"За що ж її так сильно побили? Жах! Нелюди...!", "Знайти! І прибити виродків!", "Ось виродки. Таких розстрілювати треба", " 13.40 - це білий день. Де ця клята поліція знаходиться ???? Це взагалі ,нас серед білого дня, вже б'ють", "Як так??? Дівчину.", "У безпричинний напад не віриться. Таке не могло статися просто так... з приводу куди поліція дивиться, взагалі жесть, на кожну людину поліції не вистачить!", "І що люди навколо були відсутні? Серед білого дня? Я так думаю дівчинка може їх описати? Щось тут не так? Красива дівчинка комусь перейшла дорогу і напевно вона здогадується кому.", "Дівчинку шкода, але чому вона мовчить? Удар був з обличчя значить вона знає, хто це, і якщо це була стрілка її ж хтось призначив?"

Пізніше з'ясувалося, що це була бійка між двома дівчатами. Потерпілій Лізі розбили голову смартфоном. Другий учасниці бійки теж непереливки: струс мозку і падіння зору - як наслідок бійки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Відомо, що дівчата -16-річні школярки - напередодні посварилися і забили "стрілку". Мама Лізи - Вікторія, попросила не реагувати на такі випади і не йти на зустріч.

"Вона вирішила йти. Я пішла з нею, стояла осторонь, стежила за тим, щоб конфлікт не переріс у щось серйозне. Коли я побачила, що дівчинка почала нападати на мою доньку, я підбігла і забрала свою дитину" - говорить мама потерпілої.

Також Вікторія повідомила, що на бійку зреагував чоловік, який проїжджав повз. Він вийшов з машини спробував допомогти постраждалій. Батьки Лізи відвезли її в лікарню, де їй наклали кілька швів, також у неї виявили множинні гематоми і синці. Виявилося, кривдниця побила Лізу телефоном iPhone 8. Вікторія додала, що нещодавно її донька залишила невтішний коментар під фото кривдниці в Instagram, а також гуляла з хлопцем, який, можливо, подобався нападниці.

Друга сторона склала заяву у відповідь і впевнена, що Вікторія і Ліза перекручують факти. За даним інцидентом порушено кримінальну справу. Прокуратура перевіряє всю інформацію.

Нагадаємо, що школьница, що побила підлітка, залишила запис у соцмережах

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що десятирічний школяр наклав на себе руки через жорстокі цькування.