Життя у 90-і роки було дуже непростим для всіх без винятку жителів Радянського союзу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Ще тоді звичайним людям не вистачало багато речей, проте діти і так знали чим себе зайняти. На той момент вже на всю розповсюджувались гаджети, які кожен пам'ятатиме все життя.

Подорослішавши, людина з того минулого з упевненістю вам скаже, що це було саме щасливе дитинство.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що тепер звичайний смартфон можна використовувати для аналізу якості води. Дослідники з Единбурзького університету розробили біосенсор, який підключається до телефону і використовує бактерії для виявлення небезпечних рівнів миш'яку.

Розробники вважають, що існує гостра необхідність у наданні простих та доступних за ціною рішень по аналізу води на шкідливі речовини.

Нагадаємо, діти, які проводять дуже багато часу за гаджетами, можуть отримати переломи стегон у віці 40-50 років. Про це заявила експерт по віковому здоров'ю, професор Доун Скелтон. За її словами, зараз молоде покоління дуже мало займається спортом, веде сидячий спосіб життя і проводить години перед екранами смартфонів.

Як повідомляв "Знай.ua", у понеділок, 25 березня, відома американська компанія Apple анонсувала на презентації першу кредитну карту Apple Card. Наголошується, що сервіс буде працювати тільки на території Сполучених Штатів і запускатися в партнерстві з Goldman Sachs і MasterCard. При цьому обслуговування Apple Card буде повністю безкоштовним, компанія не встановила ніяких лімітів.

Також "Знай.ua" писав, що днями Apple випустила оновлені навушники AirPods. Вони отримали новий футляр з підтримкою бездротової зарядки і новий мікропроцесор Apple H1. Втім, тепер ми дізналися нові подробиці про майбутню моделі бездротових навушників від Apple. Повідомляється, що вони будуть мати відношення до іншого бренду, яким володіє яблучна корпорація.

Вибори президента: вся соціологія - брехня. Дмитро Гордон