В Харкові жителів дуже здивувала картина того, як коробки з новим взуттям валялися по всій окрузі. Не замислюючись, люди почали нагрібати собі добро. Ні, це не була допомога бідним, просто власник контейнера по вулиці Пєшкова, вирішив очистити приміщення від взуття орендаря. Чоловік, який орендував контейнер пропав з радарів і, отже, не віддавав орендну плату. Орендодавець не став цього терпіти і просто очистив контейнер, викинувши весь товар на вулицю, до радості всіх людей, що проходили повз, адже товаром виявилися новенькі пари взуття. Відео інциденту опубліковано в співтоваристві "Ху**ва Салтівка".

В коментарях українці почали обговорювати таку небачену щедрість:
"Дурень, краще б на олх штовхнув", "Немає слів((( Це ж мародерство.", "Дивлячись на взуття, господар не з'являвся з 2000 року", "Який же у нас відморожений народ. І не думають , що на чужій біді , крім подагри , нічого не заробиш", "З коробками б забирали, розвели срач", "Мені здається поліції видніше, як чинити в таких випадках", "Всі думають тільки про вигоду((я не розумію (завтра він може бути на його місці", "Краще б дітям у дитячий будинок віддали, ніж хапати і бігти...як тварини!", "Чого такі злі? Може у людей не було у що взутися, ось і підбирають"

Залишається тільки гадати про те, як невесело доведеться комунальним службам, яким завтра доведеться прибирати все те, що розведуть українці. Адже любителі дармової наживи здебільшого забирають все взуття без коробок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що Харків лихоманить від пекельної стрільби: неадекват розправився зі знайомим прямо посеред вулиці

Раніше, Знай.ua повідомляв про агітацію в день виборів, зіпсовані бюлетені і ажіотаж у Польщі: що відомо про голосування в Україні та за її межами

Також, портал Знай.ua писав, що вибори в Україні стали причиною 11 кримінальних справ: українцям розкрили подробиці