У понеділок, 8 квітня, на Донбасі, в районі Ясиноватого зав'язався запеклий бій між українськими військовими і російськими бойовиками. Проте Збройні Сили України змогли відбити удар і гідно відповісти окупантам. Про це повідомив Бойовий бюлетень в соціальній мережі Facebook.

Так, путінські терористи намагалися зайняти знищені раніше позиції, але нарвалися на сильний вогонь бійців ЗСУ.

"Російські окупанти вирішили відновити свої раніше знищені позиції в районі Ясинуватської розв'язки, для провокаційних обстрілів воїнів ОС", – йдеться у повідомленні.

Також вказується, що: "ні шансу наші бійці їм не дають. Під час перебування на позиціях окупантів воїни ОС вирішили відправити чергові плюшки ватрушкам".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що в результаті несподіваної атаки українських військовослужбовців, противник зазнав великих втрат.

"За даними розвідки двоє окупантів приєдналися до лав #200_бригади, ще п'ять зализують свої рани. Позиції та укриття горіли цілу добу", - підсумував Бойовий бюлетень.

Російські окупанти вирішили відновити свої раніш знищені позиції в районі Ясинуватської розв'язки для провокаційних...

Geplaatst door Бойовий бюлетень op Maandag 8 april 2019

Раніше ми писали про те, що біля позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил, був затриманий військовий 100-ї окремої мотострілкової бригади російсько-окупаційних військ.

У штабі відзначають, що військовослужбовець отримав завдання здійснити диверсію в тилу бійців ЗСУ, які тримають оборону на Кураховському напрямку.

Нагадаємо, що на Донбасі померли двоє бійців ЗСУ Дмитро Стрекнєв та Іван Лисиця. Вони загинули в суботу, 6 квітня, під час обстрілу.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилося відео, де бійці ЗСУ ліквідували двох окупантів і знищили ворожу техніку з боєприпасами на Донбасі. За діями окупантів спостерігали з повітря. Це можна побачити і на відео.

Також портал Знай.uа писав, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Імовірно, у путінських бойовиків вибухнув боєкомплект. Інцидент стався у ніч з 6 на 7 квітня.