З в'язниці втік особливо небезпечний злочинець: українські копи попереджають про небезпеку

Правоохоронці Бучацького відділення поліції розшукують жителя села Вербятин, Федьковича Михайла Дмитровича, 1983 року народження. Місцевим районним судом Тернопільської області він засуджений за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" і "хуліганство".

Порошенко висунув нові умови Зеленському

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський". Однак, лише в тому випадку, якщо Володимир Зеленський, згідно із законом, з'явиться в студію Громадського 14 квітня. Про це стало зрозуміло зі слів голови штабу президента Олега Медведєва.

Українцям доведеться заплатити податки раніше
Українцям доведеться заплатити податки раніше

Українцям влаштували податковий терор: доведеться заплатити раніше

Платникам податків в квітні доведеться зробити необхідні фіскальні платежі набагато раніше, ніж зазвичай. Про терміни сплати Державна фіскальна служба вже попередила всіх платників податків в Україні. Причина завчасного проведення платежів - велика кількість вихідних днів у зв'язку із святкуванням Великодня. На цей останній робочий день у квітні припадає 26 число.

Колишнього воїна АТО засудили до довічного

Олександра Пугачова було засуджено судом до довічного ув'язнення з конфіскацією майна. Крім цього, суд постановив, щоб родичі загиблих поліцейських отримали матеріальну допомогу в повному обсязі.

маршрутка
маршрутка

В Україні зникнуть маршрутки: стало відомо, коли

Жителів України очікує справжня транспортна революція - українцям пообіцяли замінити всі маршрутні таксі на сучасні автобуси. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян. За словами Володимира Омеляна, до 2030 року всі міські маршрутки замінять на сучасні Неоплани та їх аналоги. Про це міністр інфраструктури заявив під час зустрічі з представниками автотранспортних підприємств.