Найближчим часом в Україну прибудуть бійці елітного десанту з Америки. Про це посол України в США Валерій Чалий повідомив на сторінці в Facebook.

У вівторок, 9 квітня, стало відомо про те, що в Україну прибудуть бійці, яких ще називають "клекотливі орли".

"В найближчі дні понад 150 військових елітної 101-ї повітряно-десантної дивізії армії США прибудуть в Україну для тренування наших у Яворівському центрі бойової підготовки і взаємного обміну досвідом", – розповів Чалий.

Посол зазначив, що нещодавно обговорював з начальником штабу американської армії Марком Міллі військове стратегічне партнерство України і США. При цьому Міллі на посаду голови Об'єднаного комітету начальників штабів запропонував сам президент США Дональд Трамп.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Переконався – цей бойовий генерал слів на вітер не кидає", – зазначив Чалий.

Раніше повідомлялося, що в акваторії Азовського моря стріляла армійська, штурмова авіація, а також винищувачі.

Так керівництво ВМС проводило навчання, які призначалися для підтримки дій кораблів ВМС та Державної прикордонної служби України із складу Об'єднаних сил.

"Кораблі морського компонента Об'єднаних сил за сигналом тривоги здійснили вихід з пункту базування в певний район акваторії моря. В ході виконання спільних заходів відпрацьовувалися питання відбиття повітряного нападу кораблями, підтримки авіацією дій корабельно-катерній угруповання і ведення вогню штатного озброєння кораблів надводної цілі", — відзначає керівництво.

Нагадаємо, ВСУ призвели кораблі і винищувачі в бойову готовність, чути постріли і вибухи.

Як повідомляв Знай. ua, українські десантники показали, чому не варто чужинцям лізти на нашу землю.

Знай. ua писав, що секретні кадри анексії Криму просочилися в мережу, все стало на свої місця.