В одному з фастфуд-закладів міста Тернопіль, "Бургер-паб", місцевий житель зняв на відео мишу, яка бігала прямо між столиків, за якими сиділи відвідувачі. Шокуюче відео антисанітарії виклав користувач Влад Хом'як в YouTube.

Миша бігала прямо серед відвідувачів

На кадрах видно, як гризун спокійнісінько переміщується між столиками, не звертаючи уваги на людей - судячи по всьому, миша не тільки тут давній мешканець. але її ще й непогано годують - це помітно по ситому зовнішньому виглядом звірка.

Антирекламу Бургер-пабу користувач підписав так: "Миша в Бургер-пабі, місто Тернопіль, торгівельний центр Орнава".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що відважна миша перетворилася у Брюса Лі і відпрацювала на нахабною змії бойові прийоми. Такого рептилія, сподіваючись на легку здобич, точно не очікувала.

Бійку щура зі змією зняли вчені під час дослідження кенгурових стрибунів.

Вчені з Університету штату Каліфорнія в Сан-Дієго стежили за щурами виду кенгурових гризунів за допомогою камер нічного бачення, повідомляється в журналах " Journal of Biological the Linnean Society і Functional Ecology.

На відео, знятих вночі, видно, як щури захищаються від змій. Біологам вдалося зафіксувати кілька сутичок, в рамках яких гризуни завдали 32 удару зміям. Тільки в 7 боях рептиліям вдалося виприснути отрута і вбити щура.

Нагадаємо, у Німеччині закрили останню хутрову фабрику заради порятунку тварин.

Як повідомляв Знай.uа, корова спробувала себе в ролі ластівки, подивитися на видовище зібрався цілий місто.