Жителі Херсона знову гучно обговорюють маршрутників, а точніше те, як вони дозволяють собі повоитися з пасажирами.

Про кричущий випадок розповіла очевидиця Катя Ханикова.

Жінка розповіла, як водій маршрутки нагрубив дівчині-пільговику та затиснув її між дверима, - пише "Херсон.daily".

"Після того, як пільговик показ посвідчення, прозвучали слова: "Ви що, з розсадника вийшли? Скільки можна їздити?", ну це в них норма з пільговими категоріями так розмовляти.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Але мене більше обурив той факт, що водій не почекав, поки дівчина зайде, і притиснув її дверима в напівпорожній маршрутці, і що ви думаєте? Він не відкрив двері і не вибачився, він ПОЇХАВ (одна частина дівчини їхала зі сторони маршрутки, а друга з вулиці)!!!!", - пише дівчина.

Після зауваження і крику, щоб він зупинив маршрутку, водій почав грубо лаятися. За словами свідка, в салоні були також діти, які все це чули.

"Водії, ми ж теж люди, ставитеся до нас з повагою. Особисто я ставлюся добре до нормальних водії. Херсон повинен знати своїх героїв", - коментує жителька Херсона.

У коментарі вона додала: "Ще є подібний "водій" на 49 маршруті. Чоловік пристойного віку в окулярах".

"Аналогічна ситуація з 47 маршрутом, - написала Елла Вельчинская. - Зайшовши в автобус з трьома маленькими дітьми, стільки нового почула про себе. Навіть дітей не посоромився", - коментують українці.

Катя Ханикова також попередила пасажирів про ще одног "героя маршрутки".

"Щойно на Супутнику маршрутка №47 номер 9298 - зупинився на зупинці, перед людьми закрив двері і поїхав, не дочекавшись нікого", - розповіла дівчина про реальну ситуацію з громадським транспортом.

Нагадаємо, у Херсоні маршрутка на ходу загубила пасажирку. Жінка отримала численні ссадна та забиття.

Як повідомляв портал Знай.ua, маршрутник жорстоко обійшовся з хворим пенсіонером, але дідусь його провчив: відповів по-повній.

Також Знай.ua писав про те, що пасажирам розповіли про зміни р роботі громадського транспорту через ремонт Шулявського мосту.