Стурбовані українці масово почали знімати свої готівку в банкоматах Приватбанку, так як поповзли чутки про збільшення лімітів у фінустанові. Але відразу слідом за тим, голова правління Приватбанку Петро Крумханзл поспішив заспокоїти клієнтів - нічого страшного не відбувається, ПБ продовжує роботу в штатному режимі. Банк, за словами Крумханзла, володіє достатньою ліквідністю, і ніяких лімітів на зняття готівки в банкоматах і касах не передбачається.

Він зазначив, що в Приватбанку на сьогоднішній день ліквідність становить майже 100%.

"У нас немає жодних нестандартних ситуацій, у нас немає того, щоб клієнти банку знімали більше, ніж зазвичай. Тому ми плануємо працювати як звичайно. У нас є запаси", - зазначив голова правління банку.

Раніше наш портал повідомляв, що ПриватБанк підловили на черговий "зраді".

Менеджери націоналізованого Приватбанку допомогли російському Сбербанку обікрасти українська держава на півмільярда грн.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про те, як в Приватбанку допомогли головному банку Кремля повернути 500 млн гривень проблемного кредиту за рахунок держави розповів журналіст Олександр Дубинський.

Нагадаємо, в березні 2017 року санкції терміном на один рік були введені проти п'яти банків з державним російським капіталом - " Ощадбанку ", "Ві-Ес Банк", "Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку", "ВТБ Банку" та "БМ Банку".

"Зараз спливла історія з рефінансуванням кредитів Ощадбанку в Приватбанку. Для недосвідчених читачів поясню - це коли націоналізований банк за рахунок грошей бюджету видає кредити клієнтам Ощадбанку РФ, щоб ті могли з ним розрахуватися і віддати живі гроші. Наприклад, за моїми даними, в 2017 році націоналізований Приватбанк за рахунок коштів держави допоміг Ощадбанку Росії повернути майже 0,5 млрд кредитної заборгованості групи компаній "УкрАгроКом", - зазначається на сайті Дубинського.

Нагадаємо, у Приватбанку проаналізували, в які країни українці найчастіше відправляють гроші - після невеликого дослідження виявилося, що 36% грошових переказів, що відправляються в Росію.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Приватбанк зробив сервіс "Приват24" доступним для всіх, позиціонуючи його як онлайн-банк нового покоління.

"Знай.иа" писав, що в Україні зібралися посилити контроль за фінансовими перекладами, ввівши ідентифікацію клієнта і встановлюючи мету проведення фіноперації при перекладі грошей