Місцеві мешканці у селі Кам'яна Яруга в Чугуївському районі під Харковом знайшли страшне місце. Там молодики-живодери організували моторошне місце страти тварин. За інформацією місцевих жителів, страшне місце знаходиться в посадці, недалеко від школи.

"У нашому селі з'явилося місце страти собак через повішення. Це недалеко від школи, дитячого та спортивного майданчиків. Тому діти виявили убитих тварин першими. Намагалися врятувати, перерізаючи мотузку", - каже Юлія Проскурніна.

Місцева жителька розповіла, що місце, де виявили трупи двох тварин, у селі називають "шкільним садом". Це давним давно закинуте і занедбане місце, за ним давно ніхто не доглядає. Вона вважає, що саме це і привернуло туди шкуродерів – за кущами і сміттям виявити трупи тварин нелегко. Місцеві мешканці вирішили привести занедбану територію в порядок і влаштували масове прибирання території.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

"Шкода, що у головах цих недолюдей, які вбили тварин, порядку і розуму вже точно не буде. А собак ми поховали на тому ж місці. Поховали, мовчали і плакали", - зазначає Юлія.

Примітно, що в ІДІЛ ввели страту через розтерзання собаками. Бойовиків, що проштрафились, прив'язують до дерев і спускають на них голодних собак, які розривають засуджених на частини.

Новий вид страти застосовується до командирам підрозділів ІГ, яких звинуватили в боягузтві (залишення позицій) або дезертирство їх підлеглих.

Як розповів один з воєначальників курдського ополчення (пешмерга) Хасан Хала Хасан, через серію військових поразок в Іраку і Сирії, а також через втечу бойовиків ІГ керівництво терористичної організації придумало цей новий метод страти для залякування решти прихильників.

Нагадаємо, невідомий хижак понівечив і знекровив майже сотню тварин: навіть сторожові пси ховаються від страху.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.